Ne ponavljajo za menoj!Včeraj po 3 pasu šel pol vrhniškega, celega pri lomu in celega pred ravbarkomando mimo (tovornjakov za čuda ni bilo). 2 je bil prazen prehitevalni pa poln v koloni 90-100 na uro.
Če sem bedak ne vem, ogrožal nisem nikogar.
Kwa je pikec? Je bla dolga noč?Fak a je spet kakšna povhna luna. Ah nedelja pa so spet debilčki ala Romzi uletel na cesto. Dober da nimam pištole v avtu, ker bi jih spet ene par pošical.
Mislm kdo je enim takim dal izpite res ne vem.
Kaj si imel nedeljski izhod. Jeba ja, tako malo časa za sprostitev. Nč bat saj bo kmalu spet praznik, če boš priden te spet spustijo ven.Kwa je pikec? Je bla dolga noč?
Nobene nove besede? Vse po starem?
Vidim da si pogruntal, kako se kopira tekst. Bravo. Napreduješ.
Vseeno zobaj tiste tabletke, ki so ti predpisane, verjemi bo boljše za vse okoli tebe. Če bi jih tvoja mama pravi čas jemala.... ah ja.
No ja, saj tvoje nedolžno, infantilno kozlanje je občasno prav zabavno.
Drži se.
Ne ne, ne bo te prihitel, dobil jih boš po ritiJaz sem tudi imel celo nedeljo enega na riti. Čeprav sem vozil s klobukom na glavi.
Moram si nalimat zadaj "Lepo te je imeti v riti." Morda me bo potem kdo vsaj prehitel.
Ne, sem imel cel vikend fraj. Danes grem pa spet, saj veš, v službo. Aja, ne veš.Kaj si imel nedeljski izhod. Jeba ja, tako malo časa za sprostitev. Nč bat saj bo kmalu spet praznik, če boš priden te spet spustijo ven.
No, lepo, vidim da ti je scena poznana. Vedno prvi, lokomotivček.Ne ne, ne bo te prihitel, dobil jih boš po riti
Itak ti pa verjetno paše zato se pa nastavljaš
Zakaj si vozil po levem pasu, ko je bilo na desnem dovolj prostora in nisi prehiteval nikogar?Danes iz MB do LJ. En pešec čez AC, en model iz ostavnega pasu z 10 km direkt na voznega, en debil z 80 na prehitevalnega pred enega in pa ta debil štajerski. Vsakemu na milimeter pa se kako prehitevanje po desni na tesno.
Ko sm začel snemat je bil lihk eden na desnem pasu ki ga ne vidiš. Lahko ti pošljem filmček malo kasneje ko sm zavil desno... Če mi ne verjameš.. Aja pa prehitevam sivega pa rumen tovornjak če ne opaziš da sm hitrejši...Zakaj si vozil po levem pasu, ko je bilo na desnem dovolj prostora in nisi prehiteval nikogar?
Ko sm začel snemat je bil lihk eden na desnem pasu ki ga ne vidiš. Lahko ti pošljem filmček malo kasneje ko sm zavil desno... Če mi ne verjameš.. Aja pa prehitevam sivega pa rumen tovornjak če ne opaziš da sm hitrejši...