Že od nekdaj nor na hitrost. Človek imel pred leti nesrečo s motorjem in so mu morali nogo odrezat. Nič ga ni k sebi spravilo.
Nazadnje urejeno:
kaj ti pomaga tovornjak, če je nastradal sopotnik...
Je imel verjetno tudi kasko, tako da mu bo zavarovalnica povrnila stroške.Avto JE IMEL od marca letos ... sedaj ima razbitine in 1 človeško življenje na vesti ...
Bolj 240.
kaj ti pomaga tovornjak, če je nastradal sopotnik...
Kje so bili tukaj velecenjeni asistenčni dodatki(idioti). Čist možno, da so prometno nesrečo povzročili asistenti za ohranjanje voznega pasu. Tudi meni se je že zgodilo, da sem prehiteval tovornjak pri(160 km/h) in mi je idiot od asistence za ohranjanje voznega pasu avto usmeril direkt v šleper(ker nisem dal levega smerokaza(ja bil sem len, ker za mano ni bilo žive duše vsaj par km))
Če je to 140, potem se jaz tam nikoli ne peljem preko 80! Približno toliko je razlike med njegovo in mojo hitrostjo, zdaj pa računaj koliko v resnici jaz vozim.Bo prej 140 kot 200+
Pa kot je videti iz slik je prehiteval po desni ?
Poznam oba nažalost, hitrost pa nad 250kmh in mokra cesta. Sicer ni deževalo, je pa bilo še mokro. Truplo je razrezalo na pol..
Avto pa je bil S63 AMG Coupe 2019.
Če bi vozili asistenčni sistemi bi med njim in tem šleparjem bilo prostora še za dva šleparja.
Nobena asistenca ti nebo pomagala če si idiot.
Tisti tvoj opis je malo za lase privlečen. Asistenca za ohranjanje voznega pasu te drži na pasu.
Torej ali nisi prehiteval tovornjaka ali pa si sam zavil v njega
Kaj namiguje pisec? A sva midva krave skupaj pasla?McGiver
A niso včasih učili branja v osnovni šoli, si šprical ?
Saj je kasko zavarovan. Drug mesec bo še hujšo mašino nabavil.Avto JE IMEL od marca letos ... sedaj ima razbitine in 1 človeško življenje na vesti ...
Na eni od slik nepozornega fotografa gasilske brigade Mb je ležala odtrgana roka. Sliko so naknadno cenzurirali.Kako po desni prehiteval, če je zbita desna, pol bi
Povedali so, da so 36 letnika izrezali ven in nadaljevali z oživljanjem...če bi bil na pol, dvomim, da bi dočakal prihod reševalcev?