Kakor sem jaz bral naj bi se to zgodilo že dan prej. Nisem se pa prav zanimal za to zdevo. V vsakem primeru je "odletel", kar je tudi prav.
Narobe si bral, pa tudi na moja vprašanja pa tudi nisi odgovoril.
Ni prav, da je Velov odletel na tak način, kot je. Brez zapisnika da je bil pijan.
Tako bo čez par let iztožil vse plače za nazaj, pa še kakšno odškodnino.
To je darilo prijatelju policajev in Bratuškove, ki so namenoma naredili napake v postopku prenehanja delovnega razmerja.
Izjava neka priče, da se je majal, pa počena guma nista dovolj tehten razlog, da nekoga odpustijo. Da je na komunali potem odpadel sestanek, ker ni bil zmožen sodelovat pa ne bo nihče omenjal.
Javnost se je zgražala, politika pa se naredila všečno ljudem in ga odpustila. In prijatelju v stiski so najprej pomagali policaji, ki mu niso dali pihat, potem pa še prijatelji, ki so mu dali odpoved brez krivdnih razlogov. Tip je lepo povedal, da ni delal nič narobe, In ni dokazov, da bi karkoli narobe delal.
Skratka tip bo pokasiral vse plače za nazaj, pa odškodnino, pa nazaj ga bodo morali vzet. Ne sicer takoj, ampak dlje časa se bo tožba vlekla, več bo dobil za nič dela. Potem bo rekel
Hvala policaji, ker pri meni niste našli zakonkih možnosti, da bi mi po nesreči dali pihat, ker vsem ostalim jo najdejo. Tudi domov pridejo in dajo v postelji pihat, če je treba.