Danes zjutraj je objavil nekaj v smislu, da je vse naredil da bi ga rešil, samo je bil nemočen. Objavo je zgleda naknadno zbrisal, ko mu je par folka napisalo, da usodi ne bo mogel uiti.Na njegovem FB ni videt da bi bil precej zaskrbljen zaradi sopotnika.
Kaj vse zemlja nosi!Ti pa nikoli ne pozabiš vklopiti smerokaze???? Se zgodi, da v določenih situacijah(v mojem primeru zeloooooo redko) pač ne vklopiš in to te lahko stane življenja, ker umetna inteligenca reagira drugače, kot razumen človek. Amen. Ne maram občutka, da nekdo drug vozi namesto mene, lahko me opozarja ni mi pa všeč, da mi volan dobesedno trga iz rok.
Danes zjutraj je objavil nekaj v smislu, da je vse naredil da bi ga rešil, samo je bil nemočen. Objavo je zgleda naknadno zbrisal, ko mu je par folka napisalo, da usodi ne bo mogel uiti.
Najbrž Lamborghinija, vsaj sodeč po FBSaj je kasko zavarovan. Drug mesec bo še hujšo mašino nabavil.
Na eni od slik nepozornega fotografa gasilske brigade Mb je ležala odtrgana roka. Sliko so naknadno cenzurirali.
ti se kar tolči po glavi, mogoče pa prideš k pameti..... ko boš naslednjič slučajno pozabil na smerokaz in ti bo avto odvil direktno pod tovornjak. Ni moja praksa vozit brez smerokazov samo želim povedat, da se lahko zgodi, da pozabiš.
Kaj vse zemlja nosi!
Zakaj si raje varovalk ven ne pobereš. Ne rabiš vedno gumbov pritiskat. LoL
Avto da je kriv, ker odvija če ne daš žmigavca.
Sicer pa ja,
140 je peljal
Pa kamion je tudi peljal 140 (by jado)
Tako da razlika v hitrosti je 0kmh.
gas je baje uravnaval preko blututaKako je pa pritiskal na gas, če mu je ena noga manjkala? Z berglo?
Ne mislit, da se ne dogaja, da bi kdo z berglo pritiskal na gas in bremzo.gas je baje uravnaval preko blututa
ti se kar tolči po glavi, mogoče pa prideš k pameti..... ko boš naslednjič slučajno pozabil na smerokaz in ti bo avto odvil direktno pod tovornjak. Ni moja praksa vozit brez smerokazov samo želim povedat, da se lahko zgodi, da pozabiš.
Pa probaj prehitevati(ali pa zaviti na drugi pas) po avtocesti (AVTOCESTI) brez smerokaza .Asistenca te drži na voznem pasu, ker nisi(nisem) vklopil levega smerokaza me je asistenca želela ohraniti na voznem pasu, kjer pa je bil tovornjak. Ja, itak mi je bilo oziroma mi je za življenje vseeno in namerno zavijam v tovornjake pri večjih hitrostih. Od tedaj vedno izklopim asistenco za ohranjanje voznega pasu zato ker je nadležna in svoje življenje zaupam sebi ne pa nekim napol dodelanim aplikacijam.
koliko.. kdo je sploh omenil da JE imel asistenco vklopljeno? to je tvoja domneva. Stroj z 612KM se ne gre kolegu kazat kako delujejo asistenčni sistemi. Kaj ti ni jasno? in prehitevanje po desni? kako? hitrost 140? seveda. pametni ste, da glava peče.
Govorim o svojem primeru in kaj se lahko zgodi, če preveč zaupaš sodobnim pomagalom za vožnjo.
Kaj ti pomaga 612 konjev, če v glavi nimaš za pol atoma znanja glede kaj in kako deluje fizika pri hitrostih nad 200 km/h