Ja kako pa. Na podlagi česa pa misliš, da je nastal pregovor "krade kot cigan" in podobne fore? Jebeno je samo to, da imaš dandanes v družbi mnogo osebkov, ki takšne zapise že označujejo sovražno nastrojenost oz. kot sovražni govor. Ah ja....
Vam se zdi takšno pisanje tako zelo primerno, da ga celo lajkate? (Matey)najprej si misliš, škoda mulca, pol pa ugotoviš, da je v bistvu škoda, ker ni oba kurca pofukana zgazila do smrti. gamad pofukana ciganska, to svet ni vidu, kera govna vse tlačijo zemljo
Vam se zdi takšno pisanje tako zelo primerno, da ga celo lajkate? (Matey)
Đizs....
A to pa ni "Đizs": Po naših zanesljivih informacijah so žensko na prizorišču nesreče, za katero ni bila kriva, brutalno pretepli, ko je po trčenju ustavila in stekla proti poškodovanima, da bi jima pomagala. Dva moška sta jo zbila na tla in obrcala, dokler na kraj nesreče ni prispela policija. Po naših podatkih je posredovalo več patrulj.
Ja, je. Ampak kljub temu njegova retorika ni primerna.
Se strinjaš?
Pisala in lajkala ni nesrečna ženska, ki ju je zbila in ki so jo pretepli.Ve se, zakaj je bilo to napisano. Ve se, kaj in kako "delajo". Tudi jaz, če se postavim v njeno vlogo, bi enako rekel/napisal...
Pisala in lajkala ni nesrečna ženska, ki ju je zbila in ki so jo pretepli.
Tudi vredu. Pofočkali se bodo vsi tisti, ki so verbalno nekje na nivoju tistih, nad katerimi se tako zgražajo.Ampak pač nekdo drug v njenem imenu...
Tudi vredu. Pofočkali se bodo vsi tisti, ki so verbalno nekje na nivoju tistih, nad katerimi se tako zgražajo.
Ve se, zakaj je bilo to napisano. Ve se, kaj in kako "delajo". Tudi jaz, če se postavim v njeno vlogo, bi enako rekel/napisal...
Vam se zdi takšno pisanje tako zelo primerno, da ga celo lajkate? (Matey)
Đizs....
Za pričakovati bi bilo, da imajo dolgoletni bivši moderatorji bolj razčiščene poglede na to, kakšno pisanje spada na forum in kakšno ne. Pa preden me obsodiš da spemam poglej svoje objave.
da uganemo: CIGANI? Zakaj jih sploh podpiramo? Odgovor vodstva romske skupnosti?