Koliko let?Tale iz LJ bi moral biti v zaporu.
Koliko let?Tale iz LJ bi moral biti v zaporu.
70
Je pa motoristu vzel prednost pijani čiča...
https://mariborinfo.com/novica/kron...ta-slednjega-s-helikopterjem-prepeljali-v-ukc
Mam dva filmčka dveh bedakov od včeraj. Je pred objavo potrebno cenzurirat tablice ali ne?
Eden je vozil za menoj v Domžalah, ko sem ustavil na rumeni, me je prehitel po desni v čisto rdečo. Drugi je pa zvečer na AC Domžale-LJ izvajal teror.
klasična strahopetna špeckhala. česa se pa tko zlo bojiš? sam cel kriminal kar se ti je zgodl, noro, še dobr da si prežvel noč.
Ce posljes na policijo nima smisla skrivat tablic. Nekaj prenapihnjenih pizdunov se bomo z posnetki poslanimi policiji mogoce znebili z cest.Mam dva filmčka dveh bedakov od včeraj. Je pred objavo potrebno cenzurirat tablice ali ne?
Eden je vozil za menoj v Domžalah, ko sem ustavil na rumeni, me je prehitel po desni v čisto rdečo. Drugi je pa zvečer na AC Domžale-LJ izvajal teror.
Seveda - pokliče se 113 in prijavi voznika, ki ogroža ostale udeležence v prometu. Na drugi strani bodo že vedeli, kako ravnati v dani situaciji in tukaj se "soodgovornost občana" konča še preden pridemo do špilanja lokalnega šerifa in/ali pošiljanja posnetkov. Ker na srečo pri nas t.i. vigilante justice ne velja in so posnetki dashcamov za prometne prekrške za namene pregona neveljavni. Kdor pa želi biti aktivneje odgovoren, da se "neprimerne voznike zradira s cest", pa naj hitro klikne sem.Kot obcan sem soodgovoren da se neprimerne voznike zradira z cest.
In potem ustna izjava šteje več kot video posnetek.Glavno, da imamo zakone s katerimi se ščitijo kriminalci, varstvo osebnih podatkov in podobne finte....mi in še nekaj sosednjih držav. Ko pride do pizdarije, pa prosijo občane za razjasnitev okoliščin in podobne fraze