bedaki na cesti

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.760
6.161
113
blizu močvirne prestolnice
In od kje so dokazi, da sta šla čez rdečo? OK video pokaže, sedaj je na spletu, kaj pa če špijoni ne dajo na splet ali ne nesejo policiji?
Sam mislim, da bi se moral vsak za sebe brigati, ne pa da špijonira in je toži baba.

• Všeč mi je
Reactions: Pepe

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Zato pa je tako, da se tisti bolj iznajdljivi izmuznejo kaznim... Vec kot ocitno je, kaj je zelel narediti... in prav je, da si to nekako zapomni, saj je moral vedeti, da se na tak nacin ne vozi... ce pa ni, bo pa sedaj ;) ...
Zdaj so se spravili na enega (!!!) "reveža" ki ga je srat pritisnil in je zdaj zvezda #1 v Sloveniji. Mimogrede, ogrožal ni nobenega.
Naj se žandarji raje malo več vozijo npr. po Lj. obvoznici in lovijo izstrelke ki se po odstavnem redno švercajo mimo kolon(e).

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
In od kje so dokazi, da sta šla čez rdečo? OK video pokaže, sedaj je na spletu, kaj pa če špijoni ne dajo na splet ali ne nesejo policiji?
Sam mislim, da bi se moral vsak za sebe brigati, ne pa da špijonira in je toži baba.
Konec koncev tako kot je oni ki je na Celovški zbil 20-letno kolesarko, da je vozil v zeleno...

gr69

Guru
15. dec 2009
11.571
2.616
113
še v SLO - ampak komaj
Težka bo:

Za tole:
(5)Voznik, ki se izključuje iz prometa na avtocesti in hitri cesti, se mora z vozilom pravočasno pomakniti na desni prometni pas in brez zmanjševanja hitrosti zapeljati na začetek zaviralnega pasu.

iz 30. člena ZPrCP je polna “nagrada” 200,- EUR. In dvomim, da bo šla kake pritožba skozi. Edino lahko jamra, da ga je “zaneslo, ker ni obvladal vozila” - samo potem si za 100,- EUR poveča “nagrado”, pa še točke začne zbirati.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Ce tega videa ne bi bilo, se mi sedaj o tem ne bi pogovarjali. Sedaj pa se enkrat premisli o smiselnosti svojega vprasanja.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Težka bo:

Za tole:

iz 30. člena ZPrCP je polna “nagrada” 200,- EUR. In dvomim, da bo šla kake pritožba skozi. Edino lahko jamra, da ga je “zaneslo, ker ni obvladal vozila” - samo potem si za 100,- EUR poveča “nagrado”, pa še točke začne zbirati.

Ta po moje ne pride v poštev, ker je bil zastoj, torej je že stal.
Ali pa tudi ...

gr69

Guru
15. dec 2009
11.571
2.616
113
še v SLO - ampak komaj
Ta po moje ne pride v poštev, ker je bil zastoj, torej je že stal.
Ali pa tudi ...

Še enkrat:
(5)Voznik, ki se izključuje iz prometa na avtocesti in hitri cesti, se mora z vozilom pravočasno pomakniti na desni prometni pas in brez zmanjševanja hitrosti zapeljati na začetek zaviralnega pasu.

Če se ne motim, pa je on lutal po travi precej za začetkom zaviralnega ...

In edina razlaga, da je tam plazil po travi (razen, da se ni pravočasno razvrstil za "pravilno izključevanje") bi bila, da je "zletel" s ceste => kot že omenjeno 300,- EUR + 3 točke.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.100
3.158
113
Gledam ta posnetek že par minut, v izsekih, pa mi nikakor ne uspe ugotoviti od kje se je pojavil nasproti vozeči avto. Izgleda natanko tako, kot, da se pojavi od nikoder. Ker pred trčenjem je videti tri vozila na pasu za zavijanje levo in enega na pasu za naravnost/desno. Po trčenju je število vozil na nasprotni strani enako in tudi nasproti vozeči avto na pasu za naravnost/desno ima levo luč močnejšo od desne (gledano iz smeri snemanja), enako kot je videti preden Honda prevozi rdečo luč.

Hecna ta optika :)

Ja predolgo je zakrit ampak jaz bi stavil na tega ker je prvi za desnem pasu, sicer se pa dnevno vozim skozi to križišče. Ne samo da pelje en v rdečo ampak tudi trije ali štirje v vrsti.

brez-naslova.jpg

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Sklepam da semafor naenkrat priyge rdece. Ce ima semafor tudi rumeno puscico ya praynjenje kriyisca pa to avtomatsko pomeni da takrat na drugi strani gori rdeca luc..