bedaki na cesti

erikson

Guru
25. avg 2007
22.328
6.143
113
2b31ef5686_62117982.jpg

Popoln prometni kaos na Vršiču

Zaradi nepravilno parkiranih vozil je bil promet na prelazu Vršič cel dan močno oviran v obe smeri. "Popoln prometni kaos na Vršiču. Ni redarjev, ni policije, ljudje se bodo počasi stepli," je zapisala bralka, ki nam je poslala fotografije.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.726
15.773
113

Čaki kaj? Ženska je na prehitevalnem pasu od zadaj nasadila avto, ki se ji je umikal ter nato še par drugih? Waw. Res waw.

Nesrečo je povzročila voznica osebnega vozila BMW, ki je vozila po levem prometnem pasu in zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčila v Citroen C3, ki se je umikalo na desni prometni pas. Po trčenju je BMW odbilo naprej in trčilo v Škodo in Mercedes Benz ter v kovinsko varnostno ograjo. Vozilo Škoda pa je odbilo v pred njim stoječe vozilo MB Sprinter. V vozilu povzročiteljice je potnica utrpela lahke telesne poškodbe in je bila odpeljana z reševalnim vozilom v UKC Ljubljana. Ostali potniki in vozniki se niso telesno poškodovali. Povzročiteljici je bil za kršitev 45. člena ZPrCP na kraju izdan plačilni nalog.

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.137
314
83
Torej je dejansko črta za odstavni pas sredina vozila ... Priznam, da te situacije še nisem videl, čeprav dnevno prevozim vsaj 60 km po avtocesti.

Jaz tudi to večkrat vidim. Danes dopoldan, sem bil pozoren na tovornjak, ki je tako peljal iz Kr proti Lj. Šofer je nekaj tapkal po telefonu.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.658
6.702
113
pri taščici
Matey
Mene zanima kaj je delalo stoječe vozilo sprinter na AC?

Sicer pa še en slovenec, ta zgodba se je drugače končala kot tista v Poljanski dolini nekaj strani nazaj. Lahko bi se še slabše. Tako kot tista v Dolskem pred 3 meseci. S smrtjo motorista

luka51

Guru
16. avg 2007
14.398
5.682
113
če si nor si pač nor in prehitevaš na takih mestih kolono. Saj Matilda slej kot prej poskrbi za take.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.623
208
63
Kranj
apollo8: a nehaš s bedastimi resno.....se ti vidi, da si en kreten, k se ti jebe za ureditev stanja na cestah.

jello

Guru
22. sep 2008
10.150
3.872
113
Za policaja je treba znat uporabljat z in s. Sicer pa zakaj bi se pretegnil, če ti na sociali nič ne fali.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.658
6.702
113
pri taščici
Hanza se sigurno ne bi več vozila po gorenjski AC s polnonaloženim kombijem 160+...
Sem ze doma z Gorenjske. Zakaj hudica v spodnjem brniku postavite obvestilno tablo o trajanju zapore za zaporo na obmocje gradbisca, namesto pred zaporo? (Pred rondo iz smeri Lahovc). Se dobro da je cestarjem v obratni smeri uspelo jo postaviti tako da jo vidis.

Aja, sem vas ze opozoril na salabajzerske izvajalce. Ce jim niti projekktant ne zna povedat da ie treba tablo prestaviti, potem je tudi on salabajzer. Nadzor je pa itak zlizan najbrz z obema. Ali pa je projektant hkrati tudi nadzor

Se glede gorenjske AC. Glede na to da imate sedaj jasno oznaceno dolzino varnostne razdalje od povodja do vodic, upam, da bodo to upostevali tudi policaji. Tukaj vozniki ne bomo imeli izgovorov da nimamo razdaljomera v avtu. Tacen je pa tudi blizu. Ce ze na Brdu stalno merijo ker so tudi blizu.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.574
336
83
Kras
www.mtl.si
Še moja bera zadnjega meseca

Ko se ti mudi greš pač v rdečo:

Čez STOP znak v izsiljevanje; je pa vsaj potegnil, to mu je treba priznati:

Starejši voznik se je vlekel kot smrkelj po regionalki in šele po kakšnih dveh kilometrih ugotovil, da ima gasilce na nujni vožnji za sabo. In potem namesto, da bi potegnil do naslednjega prostora za umik, naredi totalno bedarijo in se ustavi:

Avtobus je namerno pohodil, da me je ''zaprl'': kaj češ, upam, da je voznik imel lepši dan zaradi tega:

Malce humorja :): k sreči se je vse končalo brez posledic (ja, kolesarjenje je nevarno, tale kolesar pa verjetno kakšen balet trenira, ko se je tako lepo nežno zložil na cesto :)):

• Všeč mi je
Reactions: erikson