Zato ker bi ti potem 23 ur na dan s kamero ob kriziscu stal in popolnoma zanemaril svoje zivljenje. Je zate boljenda je tako kot je
Zato ker bi ti potem 23 ur na dan s kamero ob kriziscu stal in popolnoma zanemaril svoje zivljenje. Je zate boljenda je tako kot je
Ko se zenska vsede v bmw
http://domzalec.si/na-avtocesti-med-sentjakobom-in-domzalami-trcilo-vec-vozil/
Nesrečo je povzročila voznica osebnega vozila BMW, ki je vozila po levem prometnem pasu in zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčila v Citroen C3, ki se je umikalo na desni prometni pas. Po trčenju je BMW odbilo naprej in trčilo v Škodo in Mercedes Benz ter v kovinsko varnostno ograjo. Vozilo Škoda pa je odbilo v pred njim stoječe vozilo MB Sprinter. V vozilu povzročiteljice je potnica utrpela lahke telesne poškodbe in je bila odpeljana z reševalnim vozilom v UKC Ljubljana. Ostali potniki in vozniki se niso telesno poškodovali. Povzročiteljici je bil za kršitev 45. člena ZPrCP na kraju izdan plačilni nalog.
Torej je dejansko črta za odstavni pas sredina vozila ... Priznam, da te situacije še nisem videl, čeprav dnevno prevozim vsaj 60 km po avtocesti.
oz. bog ne daj, ker bi potem bil bolj papeški od papeža in bi pri vsakem kaj najdu.Jado, kaj ko bi naredil tisti snelkurz za policaja. Gorenjska bo potem biser tudi v prometu
Sem ze doma z Gorenjske. Zakaj hudica v spodnjem brniku postavite obvestilno tablo o trajanju zapore za zaporo na obmocje gradbisca, namesto pred zaporo? (Pred rondo iz smeri Lahovc). Se dobro da je cestarjem v obratni smeri uspelo jo postaviti tako da jo vidis.Hanza se sigurno ne bi več vozila po gorenjski AC s polnonaloženim kombijem 160+...
Sem ze enkrat napisal, pa si ocitno pozabil. Demenca?Hanza se sigurno ne bi več vozila po gorenjski AC s polnonaloženim kombijem 160+...
Saj enga bi pred malico obdelal, enega pa po malici. Kot pise bi se jim posvetil in pregledal vse. To pa trajaaaaa. Tako, da pazljivi bi morali biti samo takoj zjutraj in takoj po malici. Ostalo pa .....po stari navadioz. bog ne daj, ker bi potem bil bolj papeški od papeža in bi pri vsakem kaj najdu.
Takoj ko prenehas tudi ti (jaz se samo odzivam na vecletne bedarije s tvoje strani).apollo8: a nehaš s bedastimi resno.....se ti vidi, da si en kreten, k se ti jebe za ureditev stanja na cestah.