Ma če je tip dementen, nekdo skrbi/odgovarja za jega. So službe.
Pa se bodimo, če že gre.
In kaj boš naredil ti@KillaKHAN?
sodisce zopet njega ustavi postopek kazenske ivadbeMa če je tip dementen,
Kaj pa če ne moreš poklicati 113?Sigurno ga ne bom šel blokirat bom pa poklical 113...
A ne mores nikogar toziti in iztožiti?sodisce zopet njega ustavi postopek kazenske ivadbe
Kaj pa ko nima avta zavarovanega, pa je dementen in opravilno nesposben, ti pa 20k škode na avtu? Mu jih zalepiš 50, da si na nuli?
Kaj pa če ne moreš poklicati 113?
A ne mores nikogar toziti in iztožiti?
Tudi ce nima avta zavarovanega, tebi zavarovalnica placa skodo in nato uveljavlja regresni zahtevek do povzrocitelja.
Zavarovalno združenje ti krije, če je povzročitelj znan.Ker se nahajam v Severni Koreji al zakaj?
Ja pri nas je to ena taka 100% metoda.
Katera zavarovalnica? Moja z recimo AO+ polico mi bo plačala? Komaj čakajo verjetno...
Ker se nahajam v Severni Koreji al zakaj?
Ja pri nas je to ena taka 100% metoda.
Katera zavarovalnica? Moja z recimo AO+ polico mi bo plačala? Komaj čakajo verjetno...
za veliki finale ti bo pa čez par let, ko boš prodajal avto, kupec z merilcem laka v roki zbijal ceno zaradi karamboliranega vozila.Že zaradi izgubljenega časa se nima smisla izpostavljati. Najmanj 2 uri zabušiš ob čakanju zakljućka postopka policije. Potem tudi do 1 uro za zavarovalnico in iskanje ličarja, potem si 1 dan brez avta, za katerega ne boš dobil nadomestnega vozila, noben ti ne bo kril potnih stroškov, ...
vse le zato, da imaš frišno pobarvan odbijač. Če imaš srečo, pa se ti čez leto ali dve začne barva luščit. Vse to zato, da se greš malo lokalnega šerifa.
Ne vem, če spominja na alter. V tem primeru se je večina voznikov tovornih vozil obnesla precej bolje kot nekateri vozniki osebnih vozil, ki so imeli precej več možnosti za uspešen izid. Ali niso tovornjakarji krivi za vse gorje na svetu?Malo spominja na polovico alterja
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1732525813435667&id=100000347944113
Ne vem, če spominja na alter. V tem primeru se je večina voznikov tovornih vozil obnesla precej bolje kot nekateri vozniki osebnih vozil, ki so imeli precej več možnosti za uspešen izid. Ali niso tovornjakarji krivi za vse gorje na svetu?