To je tud Subotič govoru =)Jaz ne oddajam, oziroma zares dobri prijatelji pridejo for free. Pa ne kot Golobova situacija.![]()
To je tud Subotič govoru =)Jaz ne oddajam, oziroma zares dobri prijatelji pridejo for free. Pa ne kot Golobova situacija.![]()
No če kdo ve kako je v resnici na Hr z balkonskimi (če je res samo priglasitev s papirji in vtakneš v vtičnico pa gasa) iz prve roke (po možnosti kakšen link, zakonodaja ali podobno, ne rekla-kazala ker če imaš otočno ne šteje) naj pove, lani vem da še niso pustili, tudi internet je kar se tega tiče na Hr presenetljivo tih.
Edino malo je za pogledati, kako ima posamezen prodajalec oznako za cenejšo verzijo in potem uporabiti ustrezno točilno mesto.Od jutri...
Vsako leto beremo kako dražijo, in vsako leto so lokali polni, da nimaš kam vsest. Zanimiv je ta fenomen. Zdaj ali je samo nam slovencem drago, ali pa so cene dejansko še prenizke.O, ne... plošča 35€... kot v Ljubljani.
'Zabavno poletje bo, če bodo tako nadaljevali'
![]()
Ali bi vi odšteli toliko evrov za čevapčiče v Splitu? | Cekin.si
Po cenikih je razvidno, da se je porcija čevapčičev z devetih evrov podražila na 13 evrov ter da je treba za mesno ploščo za dve osebi namesto 19 evrov po novem nameniti 35 evrov.cekin.si
magnati so na elektrikoIn ste že vsi na moru???
Kar lepo nalivate v avte tam, da bo Golob občutil kako je, če pretirava z trosarinami.
To je ista fora kot prodajo stanovanja. Če ne gre, podražiš.Pa ne vem no. Lani nekako niso izgledali čisto polni. Morda bodo letos bolj, ker bo dražje.
Če ti je predrago pač ne greš tja.Pa sej Hrvaško dražimo samo mi Slovenci, noben drug.
pice, čevapi, lignji... mainstream slo food v ndhPa sej Hrvaško dražimo samo mi Slovenci, noben drug.
Naročiš eno kozico pri teh cenah in si predstavljaš da mlatiš jastoga.pice, čevapi, lignji... mainstream slo food v ndh
tu ni divjih cen
jastoga pa ne mlati vsak
Meni se lani ni zdelo, da bi lokali samevali. Ne pri nas na Pagu, ne v Primoštenu. Pri slednjem so se celo "tepli" za mize. Na Rabu se mi je sicer zdelo bolj prazno, ampak tam sem vandral sredi dneva, in ne vem kako je to zgledalo zvečer. Drugod pa tako nisem bil.Pa ne vem no. Lani nekako niso izgledali čisto polni. Morda bodo letos bolj, ker bo dražje.
To pa zagotovo. Prazen prečkam mejo na poti dol in poln nazaj. Tako v grobem 2 tanka bodo zaslužili Hrčki in ne Robert.In ste že vsi na moru???
Kar lepo nalivate v avte tam, da bo Golob občutil kako je, če pretirava z trosarinami.