bedaki na cesti

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
Greš pa čez Graško Goro, prihraniš živce in uživaš v zeleni pokrajini
smile-1.gif

Na relaciji do Mozirja me je v soboto prehitel Chuck Norris, ker drugo je skoraj nemogoče.

Beli CE karavan pospravil celo kolono na čelu s TUŠevim kamionom v ovinek preko polne črte.

Pa ja ne tole soboto. Upam, da je bila sobota in je bil datum 25, ker to pa potem res nekaj ne štima. Močno ne štima. Sicer pa ja no, če je že bilo to soboto, je bil zakon v veljavi šele 2 dni. Je treba pustiti času čas, da se prime.
wink-1.gif

Citat:
Uporabnik Car pravi:
Posnetek?
smile-1.gif
Izvoli.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Samo eni so res budale, ne manjka dosti do katastrofe.....exhair snema zato, ker ima radar detektor in mu nič ne morejo.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Ko se bom jaz zaletel zaradi enega takega bedaka kot so na posnetku, nobenga kurca od policaja ne bo zanimal kako je bilo. Enostavno bojo napisal neprilagojeno hitrost, popravit bom moral ograjo, katera sploh ni poceni in še svoj avto, če bo sploh kaj za popravit. Ma mu zabašem nekam tisto neprilagojeno hitrost ničvredno. 1x sem že plačal na čisto laž policaja. Ma dobro, nej mu bo. Če bi mel posnetek, sicer nebi bil dokaz, ma sodnici vsekakor tista matematika s hitrostjo nebi šla v glavo. Zakaj. Zato, ker če se ti voziš 64km/h in šlepar pred tabo 50, enostavno ni možno, da bi se šlepar oddaljeval, kot se je pri meni. Bi jaz prej rekel, da bi se mu moral približevati.
confused-1.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Jaz tudi še ne, ker sem zaenkrat vse rešil. Tisto s hitrostjo se pa ne sekiram. Naslednji dan šel na pošto in plačal in nič iskal kako bi da nebi, pritožba in jokcanje, kot eni počnejo tukaj z novim user-jem.
evil.gif
Samo upam, da sem mu polepšal dan pod drevesom. Jaz za nekaj kar nisem storil oz. za laž, ne plačam več, četudi bi bilo samo 60€, kot takrat.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Ne da provociram, ampak ni tak v nasi indiji koromandiji, da ce nekoga posnames, da posnetek ni dokaz, ce se ni strinjal s snemanjem ?

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.833
5.933
113
Ob morebitni nesreči posnetek imo ne more škoditi (sploh če ni bila tvoja krivda).
Recimo trdita oba v nesreči udeležena voznika da sta oba zapeljala skozi zeleno luč na semaforju.
Drug primer: se pelješ lepo po svojem pasu, nasproti prileti bedak po sredini ceste, ki ti posname ogledalo in ali levo stran.
Tretji: se voziš po omejitvi po cesti, ki vodi skozi gozd, za tabo se vozi lokalni šumaher na 3 cm razdalje, prileti srna na cesto, ti pohodiš zavoro da je ne povoziš/trčiš v njo, model za tabo se ti nabaše v zadek (srna potem odpeketa dalje).

Potem pa dokazuj policajem/sodniku kdo je kriv.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
evo ravno prej [censored] prehiteva pri 50 pomoje ene 70 notr, potem pa gasa mimo 40 cone ene 60-80...takim resnično izpit + avto vzet takoj.

exhair dej mi link da si kupim eno kamero.

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.649
466
83
Tolmin
jaz sem vzel kos pertinaksa in ga malo zrezljal ter pritrdil eno staro Nokio 6120c na GPS.
Ok- kvaliteta je bila telefonu primerna ampak, če bi vzel malenkost boljši telefon + malo večjo SD kartico,...
wink-1.gif

Ujel sem par pacijentov pa ne bom objavljal dokler ne uredim malo boljše kamere.
Če začnem še jaz objavljati bomo morali spremeniti naslov teme v "Keltika-cesta norcev"
wink-1.gif

alcyx

Fizikalc
19. jul 2007
2.091
0
36
Bizeljsko
Da še jst nekaj dodam.

Vozim za manjšim avtom ranga Maruti. Pripravljam se že na prehitevanje in čakam primerno mesto, ker se je peljal skoraj enkrat manj od omejitve. Vidim v ogledalu, da se mi od zadaj približuje srebrn WW Touran(LJ IVAN-M, če se kdo slučajno najde). Si rečem vredu, ga bom jst že prehitel, ko bo mesto vredu in še povečam varnostno razdaljo. Frajer za mano pa lev smernik in po gasu. Vse je šlo vredu ni dokler je nasproti prišel avto, ki ga je očitno spregledal. Pohodim zavoro, tako da se bo lahko frajer v WW urinil pred mene(prostora že za 3 avtomobile), ampak se je očitno ustrašil in tudi on začel bremzat. Ko sem ga v levem špeglu vidu, da zavira, sem pohodil gas, da sem mu spet naredil prostora. Nakoncu je manjkalo samo par cm, da bi zadel mene, ali pa nasproti vozeč avto. Res se tole bere, kot da se je dogajalo 1 minuto, ampak vse se je zgodilo v parih sekundah.
In kot da to že nebi blo dost...
Opazujem gospoda v ogledu in se je začel prijemat za glavo, gledat v zrak pa nevem kaj use.
Model čez 300M gre prehitevat mene, spustim gas, spustim idiota dalje, in tistega pred mano vozečega v popolnoma nepregleden desni ovink. Na svoj pas je prišel šele nekje na 3/4 ovinka.

Višje kazni? Yeah right. Kdo je [censored] je [censored].

dcy

Zelenc'
8. okt 2007
24
0
1
MS
Izgleda, da tudi novela ZVCP ne bo pomagala proti mehčanju možganske mase nekaterih pacientov ^^.

Včeraj med CE in LJ, cca 12.10. Na levem pasu sem vozil do cca. 200 metrov pred zožitvijo pri Šentrupertu (nekaj so merili), in nato planiral lepo po sistemu zadrge na desni pas. Med 2 kombijema je bilo zadosti prostora, zato lepo desni žmigavec pa noter (bil malček hitrejši (manj kot 10 km/h hitrejši od njiju)) - dam žmigavec, nežno zaviram in se usmerim v luknjo ... dokler pacient ki sem ga pri tem prehitel ni začel pospeševati in je enostavno zaprl luknjo, tako da mi je pustil 2 alternativi ... ali podrem varnostne tulce ali z zadnjim desnim delom udarim v njegov levi prednji vogal ... seveda ni ostalo druge kot zavreti in se ustaviti par metrov pred zožitvijo.

Večkrat sem se spraševal kako hudiča lahko nekdo pregazi te varnostne tulce ali se zaleti še v table ki jim sledijo .. no, sedaj mi je bilo odgovorjeno in oddemonstrirano.

Iskrena hvala vozniku kombija z registrsko LJ TJ-*** (slikica obstaja če kdo rabi). Hvala tudi za lep pogled na slikici g. vozniku. (mimogrede - glede na to da mi je BC kazal porabo 9.9l/100 km sem siguren da nekako nisem divjal).

Nazadnje urejeno:

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.193
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik dcy pravi:
Izgleda, da tudi novela ZVCP ne bo pomagala proti mehčanju možganske mase nekaterih pacientov ^^.

Včeraj med CE in LJ, cca 12.10. Na levem pasu sem vozil do cca. 200 metrov pred zožitvijo pri Šentrupertu (nekaj so merili), in nato planiral lepo po sistemu zadrge na desni pas. Med 2 kombijema je bilo zadosti prostora, zato lepo desni žmigavec pa noter (bil malček hitrejši (manj kot 10 km/h hitrejši od njiju)) - dam žmigavec, nežno zaviram in se usmerim v luknjo ... dokler pacient ki sem ga pri tem prehitel ni začel pospeševati in je enostavno zaprl luknjo, tako da mi je pustil 2 alternativi ... ali podrem varnostne tulce ali z zadnjim desnim delom udarim v njegov levi prednji vogal ... seveda ni ostalo druge kot zavreti in se ustaviti par metrov pred zožitvijo.

Večkrat sem se spraševal kako hudiča lahko nekdo pregazi te varnostne tulce ali se zaleti še v table ki jim sledijo .. no, sedaj mi je bilo odgovorjeno in oddemonstrirano.

Iskrena hvala vozniku kombija z registrsko LJ TJ-*** (slikica obstaja če kdo rabi). Hvala tudi za lep pogled na slikici g. vozniku. (mimogrede - glede na to da mi je BC kazal porabo 9.9l/100 km sem siguren da nekako nisem divjal).

Objavi sliko in napiši tablico, e se je na sliki ne vidi. Ga bo že kdo prepoznal ...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.178
7.029
113
Citat:
Uporabnik dcy pravi:

To ne obstaja. ZVCP je bil odpravljen in nadomescen s stirimi novimi zakoni. Nic slabega ne mislim sam pac tko, za naprej.