Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:
Niso samo na Primorskem. Sem se v soboto vozil iz Logarske doline. V zgornji Savinjski je enako. Nek Golf 4 z LJ tablicami, je vozil po sredini, parkrat je komaj prilezel na svoj pas ob nasproti vozečih itd. S svojo kravo sem ga hitro ujel, prehitet pa se ga ni več dalo. Je začel še bolj vozit po sredini in sekat ovinke, na bolj ravnih odsekih je celo pritisnil na pedalo, ker je izvedel parkrat »sipa efekt«.
A je obvezno čelado imel?Citat:
Uporabnik pediater pravi:
No danes sem imel priložnost videti kolesarja, ki je bil polno obložen z vrečkami, na zaviralnem pasu med počivališčem Barje in izvozom Vič. Kje in kako je prišel tja, nimam pojma.
Kot Ljubljančan ugovarjam!Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:
Niso samo na Primorskem. Sem se v soboto vozil iz Logarske doline. V zgornji Savinjski je enako. Nek Golf 4 z LJ tablicami, je vozil po sredini, parkrat je komaj prilezel na svoj pas ob nasproti vozečih itd. S svojo kravo sem ga hitro ujel, prehitet pa se ga ni več dalo. Je začel še bolj vozit po sredini in sekat ovinke, na bolj ravnih odsekih je celo pritisnil na pedalo, ker je izvedel parkrat »sipa efekt«.
Ljubljančani so vajeni samo avtocest in obvoznic. Ko pridejo na "podeželje" se ne znajdejo več in imajo občutek da vozijo po kozjih stezicah od tu vožnja po sredini ceste, sekanje ovinkov, ....
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
pa zakaj tok sekajo ovinke, imajo sekiro?
Tako je. Vožnja brez izpita in z neregistriranimi in nezavarovanimi vozili bo bolj varnaCitat:
Uporabnik Smrkc pravi:
kazni ne bodo pri takih bedakih nikoli pomagale, edino odvzem izpita nas reši ;D