bedaki na cesti

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Po mojem jih tukaj precej "nese", ker pozabijo, da je kamera postavljena precej sredinsko, če ne celo desno. Kar povzroči, da je kot pogleda na cesto in sredinsko črto drugačen kot ga doživljamo, ko držimo volan v roki (beri: občutek je, da je vozilo, bolj LEVO - torej preko sredinske črte).

Če kdo ne verjame se naj vsede na sovoznikov sedež in pusti "jedino" voziti. Vendar za zakonski mir ne odgovarjam.
grims-1.gif

Jedino poslušam vsak dan, ampak najhuje pa je, ko je recimo dan prej sama vozila, potem pa jaz prevzamem.... ni dobro za živce... sploh če mi kr ona hupo pritiska s sovoznikovega sedeža
bonk.gif
sem ji že neštetokrat obljubil da bom izstopil iz avta, sam enkrat pa mi bo res dovolj.

Drugač pa očitno eni še izkoriščajo nižje kazni in si dajejo duška dokler si še lahko. Kaj je recimo pičilo motorista in voznika Alfe 156 (srebrna), da sta danes z veliko hitrostjo po pasu za zavijanje levo prehitela obe koloni ki smo stali pred bežigrajskim stadionom namenjeni v center, v isti sekundi smo sicer imeli mi zeleno ampak če bi nekdo malo pocincal pri zavijanju levo z drenikove na dunajsko, bi motorista strgali s špohtlnom po cesti, alfa bi pa tudi naredila harmoniko, verjetno pa bi koga ubil ker bi priletel v voznikova vrata. Seveda naslednji semaforji sta oba šla potem skozi čiste rdeče, isto do daske....
stupid-1.gif

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.137
314
83
nisem to jaz posnel. Je blo ma fejsbooku, pa bi ga blo treba lajkat da si ga oghledaš pa ga nisem hotu lajkat pa sem šel na jutub pol sem ga dal pa še sm.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Jah, v nikogar se ni zaletel, uspesno je vozil po napacni strani ceste in se vsakic umaknil, edino 70 skozi nasleje ne vem ce je uspel peljati. Na alterju to pomeni, da gre za dobrega in dinamicnega voznika. Take ima exHair najraje !
evil.gif

Aja pa kaj mu bo svoj pas vozisca, ce je kupu kolo ?

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.833
5.933
113
Tole je star posnetek (Uploaded by bsenegac on Mar 16, 2009), relacija pred Celjem iz smeri Laškega (1:38 se vidi grad).

Glede nato, da se mu je uspelo vsakič, ko je kdo pripeljal nasproti umakniti je možno da gre za fake mrtvo pijanega.
edit: pri 2:05 skoraj skanta srebrni P206, torej mora hipoteza zgoraj ne drži.
Še dobro da je potem na križišču zavil na stransko cesto.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Na dan novega zakon. Dosti bolje.
aplauz.gif

Poštar, ob naslednji situaciji ne bom zaviral in rahlo obrnil volana. Če preživim, na kater naslov ti pošljem račun od policajev, ko ga bom tako ali tako dobil, pa čeprav ne bom nič kriv in popravilo avtomobila ( če bo sploh kaj za popravit)? Kje narediva meeting point in napiševa A4 list, da prevzameš vse računa, ki jih bom dobil na dom?
zmaga.gif

P.S. razlaga posnetka je v eni drugi temi. Ker eni bojo takoj v luft skočil, da ni bilo nič krvi in oh in sploh mesarjenja. Srčno upam, da takega posnetka ne bom NIKOLI imel.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Napisal si, rahlo obrnil volana, napisati pa bi moral še RAHLO zavirati....
Tako zelo te moti, ko kdo nasproti pripelje RAHLO po tvojem pasu, ko pa ti sekaš ovinke precej konkretno, pa je preglednost odlična, vožnja pa dinamična...
Pa da ne boš mislil, da podpiram vožnjo po nasprotnem pasu, v bistvu prav sovražim, ko mi kdo nasproti pripelje po mojem pasu, ampak ti si pa res preveč pikolovski! Dodajaj posnetke, kjer bo res situacija, ne pa popolnoma neškodljive, vsakodnevne, da ne rečem, popolnoma nenevarne situacije!

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Dodajaj posnetke, kjer bo res situacija, ne pa popolnoma neškodljive, vsakodnevne, da ne rečem, popolnoma nenevarne situacije!

Ma zate nebi bilo dovolj, da bi snemal kako tovornjak za sabo vleče tvojo nosečo ženo, kot bo Radirko vedno nekaj našel, pa čeprav......
wink-1.gif

Evo ga sanjača. Ne ve kaj se dogaja spredaj, za zadaj sploh ne rabim omenjam. Jaz se ustavim pred oviro, [censored] ga, sem pač [censored] ker sem vljuden in spustim tistega kateri ima prednost naprej. Zadaj me voznik napizdeva, koji [censored] se grem ustavljat. Prehitet se ga tudi ni dalo, jah prov, pa dejva skupaj sanjat dalje.
grin1.gif

Drugi dan zakona. Še vedno nič ne deluje.

Še kot zanimivost. Tam kjer punto pobira linije. Točno na tem odseku sta kolegu šla dva kombija nasproti. Eden zraven drugega. Kaj je mislil tisti, ki je prehiteval, res ne vem. Se pa že skoraj eno leto sprašujemo kako da fak se je pošlo. V glavnem se je.

Nazadnje urejeno:

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Dodajaj posnetke, kjer bo res situacija, ne pa popolnoma neškodljive, vsakodnevne, da ne rečem, popolnoma nenevarne situacije!

Ma zate nebi bilo dovolj, da bi snemal kako tovornjak za sabo vleče tvojo nosečo ženo, kot bo Radirko vedno nekaj našel, pa čeprav......
wink-1.gif

Evo ga sanjača. Ne ve kaj se dogaja spredaj, za zadaj sploh ne rabim omenjam. Jaz se ustavim pred oviro, [censored] ga, sem pač [censored] ker sem vljuden in spustim tistega kateri ima prednost naprej. Zadaj me voznik napizdeva, koji [censored] se grem ustavljat. Prehitet se ga tudi ni dalo, jah prov, pa dejva skupaj sanjat dalje.
grin1.gif

<object width="640" height="505"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/eG6PbeNX5M4&hl=en&fs=1&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/eG6PbeNX5M4&hl=en&fs=1&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>
Tale tvoj prvi stavek kaže, kakšen [censored] si, zrel za toplice!
Kar pa se posnetka tiče, tip res zgleda bolj malo spremlja promet zadaj ali pa te nalašč jebe, ker si preveč agresiven in nevaren njemu, drugim in sebi! Take, kot si se ti pokazal na tem posnetku, jaz spustim naprej čimprej, da me ne ogrožajo...
Tudi ustavil si se brez veze, čeprav je res, da je imel nasproti vozeči prednost glede na znake! Kot je videti, ste se trije pripeljali v koloni, nasproti vozeči se je ustavil, ker je ocenil, da je tako bolje, ti pa si se potem ustavil, da je za teboj vozeči najbrž kmalu dobil živčni zlom in se ti po možnost še kmalu zabil v rit!

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Ma še dobro, da si bil zraven. A ti dam celoten posnetek, da boš videl koliko sem ga ogrožal.
hysterical-1.gif
in sram te je lahko, da opravičuješ take debile. Jaz sem se že prej pripravil da bom zaviral, ker vem kako zahrbten je tale odsek in bi se na mestu tega kanguje tudi ustavil. Sem tako že fasal skoraj enega v rit, samo zaradi tega, ker sem spremljal promet pred sabo, videl da gre nekdo nasproti, ter se ustavil. Bom drugič peljal naprej, izsilil, račun ti pa pošljem. Dej mi sporoč naslov na PM, hvala. Viš potem očitno tole odobravaš. Se opravičujem, če sem rekel preveč z zadnjim stavkom.

Naslednjič ne zaviram. Naslov, da bom pošiljal račune.

In ja, da se razumeva, v tistem primeru bi lahko peljal naprej. Jaz se pač nisem. Hitrosti so bile cjazenje in ni bilo nobene panike ustavit ( kar je spet več kot očitno s posnetka
bonk.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Haha, ti mi kar pošlji račun, boš takoj brez polovičke, pa še uklonilni zapor ti ne gine...
cool-1.gif

Saj se ne kregam s tabo, hočem ti samo povedati, da se stvari, ki jih ti limaš tukaj neumorno, dogajajo non-stop in niso prav preveč nevarne. Verjamem, da ti gre na organ tip s kombijem, ki sanja in ga ne moreš prehiteti, ampak j.ebat ga. Tako se pač vozi, raznoraznih pacientov je veliko, pa zato še ni treba limat vsakega, ki za 5 cm prevozi sredinsko črto, saj zdaj že vsi vemo, da imaš super kamero, ki smo ti jo vsi folž...
evil.gif

S tem mojim naslovom pa si že obseden, a bi me rad obiskal in dal za pivo? Ni panike, ti lahko dam naslov!
Preveč pa nisi rekel z zadnjim stavkom, ampak s prvim...

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Res sem tečen s temi posnetki, se strinjam. Tako kot je tečen sintič s svojo lajno glede blagajne. Je treba to malo ponavljat, eni se že strinjajo. Lahko sklepam, da so dobili pošto domov, ker če ne bi še naprej tulili kako hitrost ubija. Veš kaj si bo mislil današnji vikendaš, katerega bom dohitel s svojimi morilskimi 70, 80, 90, mogoče 100 in ga prehitel. Evo ga norca, še premalo so dvignili kazni. Ne pomisli pa, da se vozim po omejitvah. (100 po števcu res ni po omejitvah, pa rečmo, da je realnih 95, dobro v redu pa norel
tongue-1.gif
No, sedaj malo težje, ker res nimam več tooooooliko prostega časa kot sem ga imel.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Če je to zate res vsakodnevna vožnja, potem je s tabo nekaj narobe. Do sedaj so vedno imeli srečo, ker so naletiil na eXhair-a. Le kaj se bo zgodilo, ko bo nasproti sekal še en sanjač ali pa voznik dostavnika, ki prvič vozi na taki cesti, mogoče celo voznik tovornjaka, ki pozna to cesto.

Taka vožnja je nevarna in še posebej, če je to vsakodnevna vožnja, ker je tak voznik le tempirana bomba.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:

wink-1.gif

grin1.gif

<object width="640" height="505"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/eG6PbeNX5M4&hl=en&fs=1&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/eG6PbeNX5M4&hl=en&fs=1&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>
Tale tvoj prvi stavek kaže, kakšen [censored] si, zrel za toplice!
Kar pa se posnetka tiče, tip res zgleda bolj malo spremlja promet zadaj ali pa te nalašč jebe, ker si preveč agresiven in nevaren njemu, drugim in sebi! Take, kot si se ti pokazal na tem posnetku, jaz spustim naprej čimprej, da me ne ogrožajo...
Tudi ustavil si se brez veze, čeprav je res, da je imel nasproti vozeči prednost glede na znake! Kot je videti, ste se trije pripeljali v koloni, nasproti vozeči se je ustavil, ker je ocenil, da je tako bolje, ti pa si se potem ustavil, da je za teboj vozeči najbrž kmalu dobil živčni zlom in se ti po možnost še kmalu zabil v rit!

Not+Sure+if+serious.jpg

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
Če je to zate res vsakodnevna vožnja, potem je s tabo nekaj narobe. Do sedaj so vedno imeli srečo, ker so naletiil na eXhair-a. Le kaj se bo zgodilo, ko bo nasproti sekal še en sanjač ali pa voznik dostavnika, ki prvič vozi na taki cesti, mogoče celo voznik tovornjaka, ki pozna to cesto.

Taka vožnja je nevarna in še posebej, če je to vsakodnevna vožnja, ker je tak voznik le tempirana bomba.
Hahahaha, res sreča, velika sreča, da so naleteli ravno na eXhair-a!!!
hysterical-1.gif