Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Po mojem jih tukaj precej "nese", ker pozabijo, da je kamera postavljena precej sredinsko, če ne celo desno. Kar povzroči, da je kot pogleda na cesto in sredinsko črto drugačen kot ga doživljamo, ko držimo volan v roki (beri: občutek je, da je vozilo, bolj LEVO - torej preko sredinske črte).
Če kdo ne verjame se naj vsede na sovoznikov sedež in pusti "jedino" voziti. Vendar za zakonski mir ne odgovarjam.
Jedino poslušam vsak dan, ampak najhuje pa je, ko je recimo dan prej sama vozila, potem pa jaz prevzamem.... ni dobro za živce... sploh če mi kr ona hupo pritiska s sovoznikovega sedeža
Drugač pa očitno eni še izkoriščajo nižje kazni in si dajejo duška dokler si še lahko. Kaj je recimo pičilo motorista in voznika Alfe 156 (srebrna), da sta danes z veliko hitrostjo po pasu za zavijanje levo prehitela obe koloni ki smo stali pred bežigrajskim stadionom namenjeni v center, v isti sekundi smo sicer imeli mi zeleno ampak če bi nekdo malo pocincal pri zavijanju levo z drenikove na dunajsko, bi motorista strgali s špohtlnom po cesti, alfa bi pa tudi naredila harmoniko, verjetno pa bi koga ubil ker bi priletel v voznikova vrata. Seveda naslednji semaforji sta oba šla potem skozi čiste rdeče, isto do daske....