bedaki na cesti

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
A to je hitra cesta?
write.gif

Saj se malokrat peljem tam, ampak znaka pa res nikoli nisem opazil.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Ne, jaz sem itak že prej zajebal. X-Hair bi moral vedet, oz. predvidevat, da bo nekdo posekal v tak ovinek in sploh nebi smel prehitevat. Da bomo spet opravičili bedaka, knede.
zmaga.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Sori, ampak jaz v ovinkih ne prehitevam kolesarjev. Tole je proti Marofu?
Že res, da ti je nekdo pripeljal nasproti čez črto, kaj pa če bi še nekdo prehiteval kolesarja nasproti tebe, po možnosti ga bi fajn obvozil, še bolj čez črto. Kam bi se ti umaknil?

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Res se ne prehiteva kolesarja v ovniku se popolnoma strinjam s tabo, ampak tukaj, kot se vidi, sem bil še vedno nekaj 10cm na svoji strani. SVOJI, da je lahko bedak še vedno posekal. Še najbolj me čudi tole, da model sploh ni trznil. Bo že, [censored] ga. To ne pišem, da opravičujem svoje prehitevanje po SVOJI strani in PO OMEJITVAH, ampak zaradi drugih reči.

Ja, je na Marofu. Teb so pa kr znani teli kraji. A se srečujeva?
evil.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Vidi se, kdo je tukaj šel čez črto, itak. Saj ravno zato pa se kolesarjev ne prehiteva v ovinkih, ker nikoli ne veš kater bedak gre nasproti.
Če bi SAMO NA ENEM posnetku, ki jih limaš gor, (ko žlajfaš na polno in se stiskaš desno dol s ceste) prehiteval kolesarja, bi ali počilo, ali pa bi ubil kolesarja.
Kdor je dosti na cesti in vozi z glavo, mora stalno mislit ne samo na svojo vožnjo, ampak še na vožnjo bedakov ki so takrat s tabo v prometu.
Kaj veš, velikokrat je pa tebe kdo rešil, ko si nardil napako.

OFF:
Itak da se srečujeva. Na polovici tvojih posnetkov sem jaz.
hysterical-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.689
113
Ocitno ne poznas obcutka ''varnosti'', ko te tip z avtom prehiteva na razdalji 10cm s hitrostjo 90km/h.
Dej malo vkljuci glavo. V takih primerih se prehiteva kolesarja preko črte (kar je dovoljeno), vprašanje je, če bi imel TI jajca to delat pri tem ovinku, če bi vedel, da je možnost, da je na drugi strani šleper s hlodi
grims-1.gif
. In to nima veze s tistim bedakom, kateri je sekal ovinek.

Ampak kot sem napisal: saj je samo kolesar, a ne?
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.689
113
Evo, pa še dogodek z moje strani od danes. Tip v novem A8 (ali A7 ali A6, ne vem točno, ker so vsi isti) se na pospeševanju s cestninske z desnega pasa vrine za mišji rep na levi pas pred mano. Kulj si mislim, naj gre bedak naprej in vzamem varnostno razdaljo, ker sem imel občutek, da ne bo nehal s tem. No, potem šibamo lepo v koloni naprej in ta lolek na riti tistega spredaj. In stalno mu lučke za bremzo žmigajo, ker je moral non stop bremzat. Potem ko se zadeva malo sprosti gre levo, jaz sem šel naravnost, tako da sem stisnil še slikco (žal nisem ravno zadel). Imam sicer tudi video, ampak se mi ne da zajeb.. z uploadanjem.
Vsa čast, da nisi šel prehitevat po desni, kar vam je takim lolekom sicer tudi v navadi.
evil.gif

1242384-A.jpg

Priponke

• 1242384-A.jpg
    1242384-A.jpg
    30,3 KB · Ogledi: 226

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Jaz sem danes prehitel dva po desni. Žal ni šlo drugače. Ne da se mi več ukvarjat z ljudmi, ki mislijo da je desni pas samo za tovornjake.

Sicer pa še tole neumesno. Zakaj sploh dovolijo tovornjakarjem prehitevat, ko je gužva. Sem jih klel danes...

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.689
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Sicer pa še tole neumesno. Zakaj sploh dovolijo tovornjakarjem prehitevat, ko je gužva. Sem jih klel danes...
Vse kar bi morali narediti je to, da se nabije kazen za prehitevanega, če ne spusti tempomata za tistih 5 km/h. In bi bilo vse rešeno.
Strpnosti bi pa itak bilo treba več za vse: tako avtomobiliste, kamioniste, traktoriste, kolesarje in pešce. Nihče je nima dovolj.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com

Tudi tukaj mi ni šlo slabo.
wink-1.gif
V temi se bolj slabo vidi, ma ženska hodi po cesti, čeprav ma pločnik zraven.

Nazadnje urejeno:

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Te štiri smernike je tako težko opaziti na armaturi. Na koncu ji uspe še vožnja v rdečo. Priceless.

Ja irCAR, spet nič nenevarnega, se strinjam, zakaj sem ga objavil....pa drugič.
wink-1.gif

Tudi sintič je že tečen s ponavljanji, pa bo rabil še ponavljat. Ene stvari ima prekleto prav.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Vidiš, bil je nekdo, ki te dobro pozna. Zato je tudi preventivno vklopil vse 4 žmigavce, ker je vedel kakšen zaritni psiho mu visi na zadku. Tako je opozoril tebe: "Ne hodi mi blizu!", kot tudi vse ostale udeležence v prometu: "Pazite, za mano vozi video norec!"

Pameten možakar ali teta! Škoda ker jih ni več takih na vašem graparskem koncu.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Gledam te tvoje posnetke, pa vidim, da je to čista izguba časa. V vsaj 95% ni nikjer nič posebnega.. Kar je dobro, je le muska in pa super kamera! Kar se prometa tiče, mi je do sedaj v oči padel le tovornjak, ki je prevozil rdečo, vse ostalo ni nič posebnega...Aja, pa tvoja vožnja, ki je včasih res čudna. Ko gre ata čez cesto, se ustaviš precej prej in čakaš, čakaš lepši jutri, namesto da bi lepo počasi ga obvozil po nasprotnem pasu, nikjer ni nobenega, ko pa prehitevaš kolesarja, pa , ko ga hebe, bo že, zakon močnejšega... Ravno na ta način me je en ata zbil z motorja pred dvema mesecema!
uf-1.gif