bedaki na cesti

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.832
5.933
113
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
torej fanjte, če se boste s kolesom peljali v napačno smer vas čaka 500€ kazni
hysterical-1.gif
Velja za motorna vozila.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Kako pa prehitiš kombajn čez polno črto, brez da jo prevoziš?
Ko smo že ravno pri tem. Ko sem opravljal vozniški izpit, sem na društvenem padel, ker sem na Ilirski peljal preblizu parkiranih avtomobilov. Z levo stranjo sem peljal čisto ob črti, pa je možakar v komisiji vseeno presodil, da sem šel preblizu parkiranih avtov. Ko sem inštruktorja vprašal kaj naj bi v tem primeru naredil, mi je rekel, da bi moral zapeljati čez črto. Zdelo se mi je malo nenavadno, ampak vseeno.
Kmalu sem imel ponovno društvenega, v komisiji isti človek, pelje me po isti trasi. Seveda je bilo ob Ilirski spet polno parkiranih avtomobilov, jaz zapeljem rahlo preko črte in tako vozim vse do Njegoševe. Društvenega sem opravil brez napake.

V primeru kjer je kdo bolj ogrozen od crte na cesti, jo lahko mirne volje prevozis. In ne to ne pise v pravilniku, ampak spada med "common sense".

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
(ksz)

Tole temo pa dokaj redno spremljam, pa tegale filmčka še nisem videl. Domače gore listi ... (ene par mi jih izgleda kot da so zaspali za volanom
rolleyes-1.gif
)
(dubu na pošto ...)

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik SamSvoj pravi:
... (ene par mi jih izgleda kot da so zaspali za volanom
rolleyes-1.gif
)

Ne ne, to so samo neprilagojeno zavili, se peljali naravnost ...... skratka neprilagojena hitrost je bila v igri, ker se ni prej zbudil, da bi lahko odreagiral in rešil situacijo. Če bi šel bolj počasi, bi lahko še kako sekundo dremal in bi še vedno rešil karambol. Hitrost ubija
zmaga.gif

Pa da se zjokaš. Tako bi se jaz ustavil, neoznačen za ovinkom, če bi mi kolo zaštekalo, ampak klapa se kar ustavi, brez premisleka. Motorist ob pravem času na nepravem mestu in bi na 24ur bi pisalo, zaradi neprilagojene hitrosti se je zaletel v avtomobil. Sem omenil, da motorist nebi rabil dirkat, menim da bi bilo po omejitvah zadosti, čeprav nimam izkušenj z motorji. Bodo kaj več drugi povedali kako je, če te kaj takega preseneti pri 70km/h. Še največja fora vsega je pa, da je 100m naprej parkirišče na katerega bi spravil 3 avtobuse, 10 takih cliotov, pa še bi se našlo za nemce, kateri so prišli uživat lepote Soče s kombijem. Ampak to je treba delat v ovniku.

Nazadnje urejeno:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
KSZ

2 urce nazaj je tip skoraj prevozu stop znak. Dobr da sem bil že v križišču če ne bi počilo. Pa sm že razmišljal da bi ustavil kljub temu da imam prednostno ker je nepregledno križišče...nauk: nisi sam v prometu, vedno se lahko najde en [censored] tko da glejte malo naokrog pa razmišljajte.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik Car pravi:

Ga seveda ne greš prehitevat!

Saj
priden.gif
, to imaš poklicno deformacijo, kajne? Čim bolj učinkovito, samo da je pošta pravočasno dostavljena!

Bi te na šiht vzel, če boš rabil
grin1.gif
.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:

Ga seveda ne greš prehitevat!

Saj
priden.gif
, to imaš poklicno deformacijo, kajne? Čim bolj učinkovito, samo da je pošta pravočasno dostavljena!

Bi te na šiht vzel, če boš rabil
grin1.gif
.
Jaz ne prevozim polne črte, ker bi ga prehitel po pločniku!
evil.gif

Za kaj bi me pa porabil?

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.214
1.386
113
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Citat:
Uporabnik SamSvoj pravi:
... (ene par mi jih izgleda kot da so zaspali za volanom
rolleyes-1.gif
)

Ne ne, to so samo neprilagojeno zavili, se peljali naravnost ...... skratka neprilagojena hitrost je bila v igri, ker se ni prej zbudil, da bi lahko odreagiral in rešil situacijo. Če bi šel bolj počasi, bi lahko še kako sekundo dremal in bi še vedno rešil karambol. Hitrost ubija
zmaga.gif

Pa da se zjokaš. Tako bi se jaz ustavil, neoznačen za ovinkom, če bi mi kolo zaštekalo, ampak klapa se kar ustavi, brez premisleka. Motorist ob pravem času na nepravem mestu in bi na 24ur bi pisalo, zaradi neprilagojene hitrosti se je zaletel v avtomobil. Sem omenil, da motorist nebi rabil dirkat, menim da bi bilo po omejitvah zadosti, čeprav nimam izkušenj z motorji. Bodo kaj več drugi povedali kako je, če te kaj takega preseneti pri 70km/h. Še največja fora vsega je pa, da je 100m naprej parkirišče na katerega bi spravil 3 avtobuse, 10 takih cliotov, pa še bi se našlo za nemce, kateri so prišli uživat lepote Soče s kombijem. Ampak to je treba delat v ovniku.

<object width="640" height="505"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/W5Tr3YiSpJg&hl=en&fs=1&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/W5Tr3YiSpJg&hl=en&fs=1&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>

Mogoče pa je šla samo kakšno rožico nabrat, nebi bila prva. Jih kar redno srečaš
smile-1.gif

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Danes ob cca. 17.20 je na trzinski OBVOZNICI (poudarek na obvoznici, ker to ni avtocesta) od Črnuč proti rondoju Tomačevo bedak v stari srebrni Octavii, registrska LJ*LS-301, blendal vsem, ki so vozili po levem pasu, naj se mu umaknejo.
stupid-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Na tej isti obvoznici včeraj ob podobni uri, dva skup počla. Moder Golf 4rka in Corsa black&white edition. izsilevanje v rdečo....rezultat znan.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Danes ob cca. 17.20 je na trzinski OBVOZNICI (poudarek na obvoznici, ker to ni avtocesta) od Črnuč proti rondoju Tomačevo bedak v stari srebrni Octavii, registrska LJ*LS-301, blendal vsem, ki so vozili po levem pasu, naj se mu umaknejo.
stupid-1.gif
Kako je zgledal voznik?

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
stupid-1.gif

Res da ni lepo blendat, ampak na titi cesti od Črnuč proti rondoju Tomačevo se ne vozi po levem pasu, če se ne prehiteva.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
stupid-1.gif

Res da ni lepo blendat, ampak na titi cesti od Črnuč proti rondoju Tomačevo se ne vozi po levem pasu, če se ne prehiteva.
sprasujem se.gif
A imamo mi isto cesto v mislih?

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
stupid-1.gif

sprasujem se.gif
A imamo mi isto cesto v mislih?
Če si imel v mislih cesto od Črnuč proti rondoju Tomačevo, potem isto.

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
In v čem se ta cesta npr. razlikuje od Celovške, Tržaške?

V tem, da je to hitra cesta. Celovška, Tržaška sta pa navadne ceste v naselju.

Nazadnje urejeno:

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
stupid-1.gif
Kako je zgledal voznik?
En zapečen mlajši tip, kratki črni lasje.

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
stupid-1.gif

Po levi se je prehitevalo, po desni je bila vsaj nekaj 100 metrov te ceste kolona, moron je blendal folku že praktično od križišča s Črnučami dalje.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
stupid-1.gif

Razen hitrosti so ista pravila za hitro cesto kot za avtocesto tko da se moraš po desni pelat če si počasnejši, je pa res da je bedak ker je blendal