Velja za motorna vozila.Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
torej fanjte, če se boste s kolesom peljali v napačno smer vas čaka 500€ kazni
Velja za motorna vozila.Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
torej fanjte, če se boste s kolesom peljali v napačno smer vas čaka 500€ kazni
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Ko smo že ravno pri tem. Ko sem opravljal vozniški izpit, sem na društvenem padel, ker sem na Ilirski peljal preblizu parkiranih avtomobilov. Z levo stranjo sem peljal čisto ob črti, pa je možakar v komisiji vseeno presodil, da sem šel preblizu parkiranih avtov. Ko sem inštruktorja vprašal kaj naj bi v tem primeru naredil, mi je rekel, da bi moral zapeljati čez črto. Zdelo se mi je malo nenavadno, ampak vseeno.Citat:
Uporabnik Car pravi:
Kako pa prehitiš kombajn čez polno črto, brez da jo prevoziš?
Kmalu sem imel ponovno društvenega, v komisiji isti človek, pelje me po isti trasi. Seveda je bilo ob Ilirski spet polno parkiranih avtomobilov, jaz zapeljem rahlo preko črte in tako vozim vse do Njegoševe. Društvenega sem opravil brez napake.
Citat:
Uporabnik SamSvoj pravi:
... (ene par mi jih izgleda kot da so zaspali za volanom)
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Jaz ne prevozim polne črte, ker bi ga prehitel po pločniku!Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Ga seveda ne greš prehitevat!
Saj, to imaš poklicno deformacijo, kajne? Čim bolj učinkovito, samo da je pošta pravočasno dostavljena!
Bi te na šiht vzel, če boš rabil.
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Citat:
Uporabnik SamSvoj pravi:
... (ene par mi jih izgleda kot da so zaspali za volanom)
Ne ne, to so samo neprilagojeno zavili, se peljali naravnost ...... skratka neprilagojena hitrost je bila v igri, ker se ni prej zbudil, da bi lahko odreagiral in rešil situacijo. Če bi šel bolj počasi, bi lahko še kako sekundo dremal in bi še vedno rešil karambol. Hitrost ubija
Pa da se zjokaš. Tako bi se jaz ustavil, neoznačen za ovinkom, če bi mi kolo zaštekalo, ampak klapa se kar ustavi, brez premisleka. Motorist ob pravem času na nepravem mestu in bi na 24ur bi pisalo, zaradi neprilagojene hitrosti se je zaletel v avtomobil. Sem omenil, da motorist nebi rabil dirkat, menim da bi bilo po omejitvah zadosti, čeprav nimam izkušenj z motorji. Bodo kaj več drugi povedali kako je, če te kaj takega preseneti pri 70km/h. Še največja fora vsega je pa, da je 100m naprej parkirišče na katerega bi spravil 3 avtobuse, 10 takih cliotov, pa še bi se našlo za nemce, kateri so prišli uživat lepote Soče s kombijem. Ampak to je treba delat v ovniku.
<object width="640" height="505"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/W5Tr3YiSpJg&hl=en&fs=1&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/W5Tr3YiSpJg&hl=en&fs=1&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>
Kako je zgledal voznik?Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Danes ob cca. 17.20 je na trzinski OBVOZNICI (poudarek na obvoznici, ker to ni avtocesta) od Črnuč proti rondoju Tomačevo bedak v stari srebrni Octavii, registrska LJ*LS-301, blendal vsem, ki so vozili po levem pasu, naj se mu umaknejo.
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Danes ob cca. 17.20 je na trzinski OBVOZNICI (poudarek na obvoznici, ker to ni avtocesta) od Črnuč proti rondoju Tomačevo bedak v stari srebrni Octavii, registrska LJ*LS-301, blendal vsem, ki so vozili po levem pasu, naj se mu umaknejo.
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Res da ni lepo blendat, ampak na titi cesti od Črnuč proti rondoju Tomačevo se ne vozi po levem pasu, če se ne prehiteva.
Če si imel v mislih cesto od Črnuč proti rondoju Tomačevo, potem isto.Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Res da ni lepo blendat, ampak na titi cesti od Črnuč proti rondoju Tomačevo se ne vozi po levem pasu, če se ne prehiteva.A imamo mi isto cesto v mislih?
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
In v čem se ta cesta npr. razlikuje od Celovške, Tržaške?
En zapečen mlajši tip, kratki črni lasje.Citat:
Uporabnik predator pravi:
Kako je zgledal voznik?Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Po levi se je prehitevalo, po desni je bila vsaj nekaj 100 metrov te ceste kolona, moron je blendal folku že praktično od križišča s Črnučami dalje.Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Res da ni lepo blendat, ampak na titi cesti od Črnuč proti rondoju Tomačevo se ne vozi po levem pasu, če se ne prehiteva.
Citat:
Uporabnik VAG pravi: