bedaki na cesti

irCAR81

Fizikalc
19. mar 2008
1.712
77
48
Citat:
Uporabnik Car pravi:
, se ustaviš precej prej in čakaš, čakaš lepši jutri, namesto da bi lepo počasi ga obvozil po nasprotnem pasu, nikjer ni nobenega, ko pa prehitevaš kolesarja, pa , ko ga hebe, bo že, zakon močnejšega
Didaktično opozarja na napako.
smile-1.gif

Razen posnetka s kamionom čez rdečo in tistega ko se skor enmu v rit zabije ni nič takega. Bo treba velik let da bo za kako minuto interesantnega gradiva.
smile-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
O moj bog. Avtocesta iz morja. Sej veste že vse ampak morm nekje žolč izlit...katastrofa!!!

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Tud jaz ne bom povedal nič novega z naslednjo zgodbo: Peljal sem tamalga z vozičkom po gradu, zraven moja najdražja, čakamo na prehodu za pešce, se posveti zelena, hočem štartat, pa en avto mimo čez čisto rdečo... Ga pošljem v PM, spet štartam in fak, še en pacient po gasu čez rdečo, ki je gorela že vsaj 10 sekund...............................
jezen.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
To je pa krivda Policije in sistema, ker nima že enkrat kamere na vsakem križišču.....

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Tud jaz ne bom povedal nič novega z naslednjo zgodbo: Peljal sem tamalga z vozičkom po gradu, zraven moja najdražja, čakamo na prehodu za pešce, se posveti zelena, hočem štartat, pa en avto mimo čez čisto rdečo... Ga pošljem v PM, spet štartam in fak, še en pacient po gasu čez rdečo, ki je gorela že vsaj 10 sekund...............................
jezen.gif
Lahko bi rekli kakšno o utripajoči zeleni a ne?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
To je pa krivda Policije in sistema, ker nima že enkrat kamere na vsakem križišču.....
Tebi je tudi ljubša represija kot pa preventiva kajne?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
bolje to kot spet kak [censored] v bavarcu koga ubije?
Ker kamera nebi bremzala namesto voznika bi bilo drugače samo v tolk, da bi kamera nesrečo posnela, oz. zaznala prekršek.
Kamere ne preprečujejo prekrškov in nesreč, jih samo evidentirajo. tko da tisti bi bil mrtev s kamero ali brez.

Čeprav težko verjamem, da v poplavi kamer na tem dokaj pomembnem križišču nadzorne kamere ni.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Dosedaj sem se spraševal zakaj uporabljam kamero in zakaj sem si jo kupil. Kje drugje kot na alterju ste me rešili teh muk.
grin1.gif

Včeraj pa polno mahonijev na cesti. Vsaj na Keltiki. So mirlili motoriste predvidevam. Pohvalno. Čeprav se je eden prav grdo skril
tongue-1.gif

27.smo. Odštevam, ko se bom sproščeno peljal po Keltiki. Komaj čakam petek.
cool-1.gif

Pa kako pri ***** materni me ni videl. In to še ponoč. Mam dve luči spredaj. Obe delata, pa še parkirne zraven. Drugega pa ne smem več prižgati, da bi bil bolj opazen za druge.

Kilometer prej je dosti manj pregledno, pa sem celo opazil tega motorista? Fant se očitno zaveda, da je to nevaren odsek, ali pa ga je že nekdo izsili in se mi je celo zahvalil za uvidevnost. Pozdrav tudi tebi motorist.
zmaga.gif
Ker eni takoj eksplodirajo, bom omenil, da tale motorist ni bedak.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Se mi samo zdi ali na prvem posnetku vozis flegma preko sredinskih oznak medtem, ko ti nekdo pelje nasproti ? Ponavadi imas precej za napisati glede tega, ko ti to naredi kdo drug.

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Saj se lahko vozi flegma preko sredinskih oznak dokler nikogar ne ogroža (sploh pa tukaj kjer je črtkana črta), pa če bi poznal te ceste bi vedel da je marsikje pas komaj dovolj širok za avto, pa še to samo na tleh, kak meter od tal pa skala štrli ven in to kar za par deset cm na pas. Dobro poznam tele ceste, jih moram 1x ali 2x mesečno ponoči prevozit službeno z ivecotom in je pestro na par mestih.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Saj se lahko vozi flegma preko sredinskih oznak dokler nikogar ne ogroža (sploh pa tukaj kjer je črtkana črta), pa če bi poznal te ceste bi vedel da je marsikje pas komaj dovolj širok za avto, pa še to samo na tleh, kak meter od tal pa skala štrli ven in to kar za par deset cm na pas. Dobro poznam tele ceste, jih moram 1x ali 2x mesečno ponoči prevozit službeno z ivecotom in je pestro na par mestih.

On se pritozuje vsakic, ko mu kdo pripelje nasproti malo cez sredino ceste, ceprav po tvoji logiki tudi tisti ne ogroza nikogar (na nobenem posnetku se ni bilo nesrece ...), prav tako pa tudi ni imel nikogar nasproti, saj se v tistih nepreglednih ovinkih itak ne vidi naprej
evil.gif

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik Alan pravi:

On se pritozuje vsakic, ko mu kdo pripelje nasproti malo cez sredino ceste, ceprav po tvoji logiki tudi tisti ne ogroza nikogar (na nobenem posnetku se ni bilo nesrece ...), prav tako pa tudi ni imel nikogar nasproti, saj se v tistih nepreglednih ovinkih itak ne vidi naprej
evil.gif

Kako da ne ogroza nikogar, clovek je POSNEL x primerov kjer je moral on reagirat, da ni prislo do nesrece. Nagradno vprasanje: a se mora eXhair pustiti zaletet v enga debila, da dokaze svoj prav ?

Speedy

Pripravnik
31. jul 2007
724
0
16
37
CENTAR LJ
Ja tole je "slovenska logika" dokler ni nič je vse ok, pičimo (na milimetre) dalje, če bi pa počilo bi se pa šele pogovarjati in razmišljati. Večina starejših ljudi je takih, saj tako vozijo že 20 let in se mu ni še nič zgodilio, samo ko se bo bo prepozno, nekateri pač tega ne razumejo in kazni tukaj žal ne pomagajo.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik maddog pravi:

Kako da ne ogroza nikogar, clovek je POSNEL x primerov kjer je moral on reagirat, da ni prislo do nesrece. Nagradno vprasanje: a se mora eXhair pustiti zaletet v enga debila, da dokaze svoj prav ?

Video psiho je posnel 2x primerov, kjer so morali drugi reagirat, da ni prišlo do nesreče, le večino jih ni objavil. Tiste, ki pa jih je, pa govorijo sami zase. Njegove rekcije so pa za psihoanalizo.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Citat:
Uporabnik maddog pravi:

Video psiho je posnel 2x primerov, kjer so morali drugi reagirat, da ni prišlo do nesreče, le večino jih ni objavil.

Seveda bomo verjeli tebi s to "legitimno" izjavo, ki je zrasla na tvojem zelniku, cloveku s kamero pa ne. Hvala
cheer.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik maddog pravi:

A ti je le potegnilo
zmaga.gif
To je ta fina logika iz Alterja: "nikogar ne ogroza, ce divja po drugi strani ceste skozi nepregledne ovinke in 70 mimo his, hkrati pa mora obcasno popravljati z rocno, ampak BOGAMI NI SE DO ZDAJ SE NIKAMOR ZALETEL, TOREJ NE OGROZA NIKOGAR !!!11!!1!!!!enaena"

Zveni kaj znano ?

Pa se odgovor na nagradno vprasanje: ce zahakla koga od vas dinamikov, bo sploh zmaga
evil.gif

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Jezus. Je Alan koga spravil v polozaj, da se je reseval ali je Alan reagiral da do tega ni prislo. P.s. obstaja posnetek

No pri zombijih pri eXhairu je kontra. ON KI SE VOZI NORMALNO resuje situacije. P.s. tudi tu je gora posnetkov.

Torej ?

gr69

Guru
15. dec 2009
11.582
2.629
113
še v SLO - ampak komaj
Po mojem jih tukaj precej "nese", ker pozabijo, da je kamera postavljena precej sredinsko, če ne celo desno. Kar povzroči, da je kot pogleda na cesto in sredinsko črto drugačen kot ga doživljamo, ko držimo volan v roki (beri: občutek je, da je vozilo, bolj LEVO - torej preko sredinske črte).

Če kdo ne verjame se naj vsede na sovoznikov sedež in pusti "jedino" voziti. Vendar za zakonski mir ne odgovarjam.
grims-1.gif