Citat:
Uporabnik Car pravi:
Nekaj dni nazaj se je šel možakar s škodo na AC pri Tepanjah šerifa. Zaradi del je vila AC zaprta, en pas se je združeval v drugega, potem pa se je peljalo naprej po stari cesti. Že 500m pred zaporo je nastala kolona. Bil sem na voznem pasu na katerega so se vključevali vozniki s prehitevalnega pasa. Šerif na prehitevalnem pasu pa je kakšnih 100m za mano zadrževal promet. prehitevalni pas je bil zato popolnoma prazen do samega zožanja.
Ne vem, če bi bil jaz zadaj za njim bi po moje pokalo.....
Ker se že delaš, da me poznaš, bi morda včasih vseeno raje tipkovnico pustil na miru, kot pa da delaš bedaka iz sebe.Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Verjetno MTL, kmalu sledi video...
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
floki: vidiš sedaj razlog? sistem ne kaznuje folka, če bi to delali dosledno in pa še odvzem avta, bi se marsikdo zamislil......
***** ti !!! POLICIJA začnite opravljat svoje delo že enkrat.
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
floki: vidiš sedaj razlog? sistem ne kaznuje folka, če bi to delali dosledno in pa še odvzem avta, bi se marsikdo zamislil......
V celi sloveniji ni dovolj policistov da bi sproti pisali položnice za prekrške v 10 ljubljanskih križiščih. Jaz vidim edino rešitev kot jih imajo v Omanu, kamere z radarji v vsako križišče ki snemajo vse od prehitre vožje, do vožje v rumeno, rdečo, prekratke varnostne. Druge rešitve v sloveniji enostavno NI.
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
V celi sloveniji ni dovolj policistov da bi sproti pisali položnice za prekrške v 10 ljubljanskih križiščih. Jaz vidim edino rešitev kot jih imajo v Omanu, kamere z radarji v vsako križišče ki snemajo vse od prehitre vožje, do vožje v rumeno, rdečo, prekratke varnostne. Druge rešitve v sloveniji enostavno NI.
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Je Kangla hotel, sicer z lopovskimi nameni, pa ste/so vsi ploskali ko so z Cliotom radarje ven pipali.