Citat:
Uporabnik Jado pravi:
evo 5 mrtvih v 24 urah....zgleda je bilo preveč lepo da bo končno pod 90 letno......
Pri Kangli ni bil problem v radarjih, ampak v tem, kam se bodo stekale kazni...Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
floki: vidiš sedaj razlog? sistem ne kaznuje folka, če bi to delali dosledno in pa še odvzem avta, bi se marsikdo zamislil......
***** ti !!! POLICIJA začnite opravljat svoje delo že enkrat.
V celi sloveniji ni dovolj policistov da bi sproti pisali položnice za prekrške v 10 ljubljanskih križiščih. Jaz vidim edino rešitev kot jih imajo v Omanu, kamere z radarji v vsako križišče ki snemajo vse od prehitre vožje, do vožje v rumeno, rdečo, prekratke varnostne. Druge rešitve v sloveniji enostavno NI.
Je Kangla hotel, sicer z lopovskimi nameni, pa ste/so vsi ploskali ko so z Cliotom radarje ven pipali.
Citat:
Uporabnik Dik pravi:
In ti kriviš otroke za tvoje debilizme, ki jih počneš po cesti? Že od daleč se je videlo da gredo čez prehod ti pa ne vem kaj si gledal če si sploh kaj. Po videu sodeč nisi gledal popolnoma ničZa mene totalen bedak na cesti.
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Takim pešcem daš lekcijo. Čisto preprosto, samo ročna more dobro prijet. In ja, tudi moje osebno mnenje je, da je pešec katastrofa in ta bo kmalu med tistimi, kot je napisal gr69. Sploh če bo srečal mene, ko bom gledal naokoli . Evo, živ primer, ko sem skoraj gimnazijce naložu na havbo.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Včeraj sem prvič doživel, da me na Ravbarkomandi ni noben prehitel pri nastavljenem tempomatu na 67 km/h. In ne, ni bilo na sredi noči.
V drugo smer so eni šli mimo tudi s 100km/h.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Včeraj sem prvič doživel, da me na Ravbarkomandi ni noben prehitel pri nastavljenem tempomatu na 67 km/h. In ne, ni bilo na sredi noči.
V drugo smer so eni šli mimo tudi s 100km/h.
Si vozil po sredini in ni bilo placa, da bi sel kdo mimo?
Če se dobro pogleda video, se vidi, da ni težava le v spremljanju dogajanja za in ob vozilu, temveč tudi pred vozilom. Ker to je bilo daleč od ustrezne varnostne razdalje.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Saj ko sva bila vstric sva se spogledala, pa mislim da mu je srce.malo nabijalo. In upam, da bo naslednjic bolj spremljal.ogledala in boke ko bo imel namen menjat pas oziroma ob vkljucevanju (kar je bilo v tem.primeru, ker se vkljucil na obvoznico tik pred tem)