bedaki na cesti

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
KSZ

A lahko prosim nehate firbcat prometne nesreče in okvare na avtocestah, ker delate totalne zastoje. Kaj maš za firbcat?
rolleyes-1.gif
Glej naprej, pazi na varnostno razdaljo in vozi daje!!!!!!!!!!!!!! NE FIRBCAJ !!!!

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.703
6.720
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Kdor je imel katro, ve kako in kaj.
Tudi z Yugom si diplomiral iz tega...
grin1.gif
Če ti povem da ima rjavica precej podoben pospešek clio1.2 , potem veš da imam tudi sam diplomo. Sedaj občasno preganjam 3t z 90 konji. Je Katra najbrž dragstar proti temu. Pa je oboje Renault.
Sicer pa tako (uspešno) presenecenje ponavadi povzroči precej hude reakcije.
evil.gif

gr69

Guru
15. dec 2009
11.576
2.627
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Oni spredaj ali ta ki je slikal?

Upam, da ti je jasno, da je Corsa v prekršku.

Mene, ozr. celo kolono, so v ponedeljek popoldan 3-4je veselo po desni prehitevali - in to kljub temu, da se je kolona pomikali z 80+ in dejansko ni bilo nobene potrebe po "divjanju".

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.445
98
48
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Oni spredaj ali ta ki je slikal?

Upam, da ti je jasno, da je Corsa v prekršku.

Mene, ozr. celo kolono, so v ponedeljek popoldan 3-4je veselo po desni prehitevali - in to kljub temu, da se je kolona pomikali z 80+ in dejansko ni bilo nobene potrebe po "divjanju".

Bo treba količke postavit
evil.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.016
113
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:Pha, črto sem videl, niti pomislil pa nisem, da bi promet potekal samo po enem pasu. Čemu pravzaprav ni urejeno tudi po odstavnem?
Te dni končujejo z obnovo in je izven konic občasno promet samo po enem pasu. Mislim, da bo povsem odprto jutri ali v petek.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
A ne delajo na tistem koncu rekonstrukcije ceste že nekaj mesecev?

5 mesecev. Danes je bil že odprt promet proti MB, danes pa kontra smer pospravljajo.

Eden redkih projektov, ki je predčasno končan. Na tablah so meli december 2016 napisan.

lecko

Pripravnik
11. okt 2016
78
9
8
Se mi zgodilo danes v krožišču na Viru pred nakupovalnim cnetrom Arkadia.. Krožiæe prazno, zapeljem noter, z desne pa se mi bliža kar hitro tovornjak Reja Transporta. Očitno sem imel prednost ampak na srečo sem lahko ustavil. On ni bilo videti da bi kaj zavireal in je vsaj s 40 kmh švignil tovornjak skozoi krožišče. Pazite se jih..

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.703
6.720
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik lecko pravi:
Se mi zgodilo danes v krožišču na Viru pred nakupovalnim cnetrom Arkadia.. Krožiæe prazno, zapeljem noter, z desne pa se mi bliža kar hitro tovornjak Reja Transporta. Očitno sem imel prednost ampak na srečo sem lahko ustavil. On ni bilo videti da bi kaj zavireal in je vsaj s 40 kmh švignil tovornjak skozoi krožišče. Pazite se jih..
Še mi je podobno zgodilo zadnjič. Samo da je bilo obrnjeno in da je moj ABS pel, ker res nisem pricakoval da se bo mama v rondoju ustavila in bi ji priletel v desni bok (jaz pa ravno lepo prijadral v rondo
evil.gif
)

Nazadnje urejeno:

Reaper85

Pripravnik
7. nov 2014
237
0
16
Ti bi moral dat pri znaku 50 v 3., pred krožnim pa v 2. Lahko pustiš tudi v 3. če pač raje uporabljaš zavore, ampak kar sam opažam se večini pred malimi krožnimi ne prižigajo zavorne luči, se pravi dajejo v 2. Ler pa sploh ni mišljeno uporabljat med vožnjo, to je samo za stanje na mestu.
Mama je povsem upravičeno zavirala, ker če bi ti hotela uiti bi morala pospešit na večjo hitrost kot jo je imela preden te je videla, če pa bi držala enako hitrost, bi ji bil ti takoj za ritjo.
Pri takem izstrelku bi tudi sam ali zaviral (sam bi se ustavil že pred uvozom, ne vem zakaj je šla ta Astra tako daleč) ali pospešil, z enako hitrostjo ti tukaj noben pri zdravi pameti ne bi nadaljeval, ker se dobro vidi da se prehitro približuješ.

PaviGFY

Pripravnik
13. dec 2011
407
3
18
bedak je ta ki ga je žgal proti rondoju. Spet nek vaški prvak, prvi na vasi, zadnji na cesti...a kako že gre.