bedaki na cesti

izbrisan

Pripravnik
14. jun 2013
138
0
16
Citat:
Uporabnik jolko pravi:
Samo utrinek z avoteceste (po daljšem času naredil eno cross-slovenia turo):
Dohitim šleper-cisterno. Istočasno se začne vzpetin in počasen pas.
Prehitevalni pas zaseden.

Aja, nič se ne zgodi. To je to.

Kaj pa bi se lahko?
Da bi šleper s svojimi 90 km/h zapeljal na dodaten pas, narejen samo zanj?
A se hecate?
O ti mati božja!! Pa si še živ
sprasujem se.gif
Si šel k zdravniku in si izmeril holesterol, kri v alkoholu, zrak v glavi ??
Ubožček. Poslušaj pametni nasvet in pejd na en fuLL mrzu pir !

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
še bolje, bi bilo, da uvedejo že enkrat PREPOVED prehitevanja med sabo in kaznovati vse te kretene.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik izbrisan pravi:
Citat:
Uporabnik jolko pravi:
Samo utrinek z avoteceste (po daljšem času naredil eno cross-slovenia turo):
Dohitim šleper-cisterno. Istočasno se začne vzpetin in počasen pas.
Prehitevalni pas zaseden.

Aja, nič se ne zgodi. To je to.

Kaj pa bi se lahko?
Da bi šleper s svojimi 90 km/h zapeljal na dodaten pas, narejen samo zanj?
A se hecate?
O ti mati božja!! Pa si še živ
sprasujem se.gif
Si šel k zdravniku in si izmeril holesterol, kri v alkoholu, zrak v glavi ??
Ubožček. Poslušaj pametni nasvet in pejd na en fuLL mrzu pir !
Z veseljem.

Samo to sredi poti nekak ni mogoče, posebej če imaš rok.

Sicer pa to ni problem, ker je zraven kot že rečeno bil popolnoma prazen pas.

Je pač en utrinek. Jih naštejem vse? Za skoraj vsak km poti je bilo nekaj, tako da bi to bil potem blog, ne pa forumsko sporočilo.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Bemti, bo treba it na eno pošto z adidaskami, da si kupim novo.
grin1.gif
Najprej se vozimo morilskih 20 proti križišču. Ko že misliš, da si videl vse, model kar nekaj vijuga po križišču, ma sej se ne da povedat. Enostavno manjka posnetek. Klapa po pločnikih je z zanimanjem gledala, kaj bo možakar s klobukom še pogruntal in akrobatskega izvedel.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
2 dni nazaj spet kamikaza pred mano. Voznik nasproti je le zmajal z glavo. Neki bel Nissan LJ tablic je bil spet ne prazničnem izletu. V ovinku je prehitel kolesarja, kjer je komaj prostora za dva avtomobila in se nasproti nariše avto. Nissan lenkne desno, še dobro da je že prehitel kolesarja, voznik nasproti je pa tudi najbrž na polno zaviral. Vsi živi in celi.
zmaga.gif
Upam, da mu je bila šola.

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
Uporabnik DrM007 pravi:
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
A polna crta ti gre tut na jetra, ko gre motorist mimo kolone na čelo le te?
bonk.gif

Ja, mene tole moti. Mogoče sem pa čuden.
<object width="640" height="505"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/wCJZiURnH98&hl=en&fs=1&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/wCJZiURnH98&hl=en&fs=1&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>
Zanimivo... mene pa to moti... mogoče sem čuden...
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/WZIp4ftTshk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Moti tebe, moti mene tega BMWjaša pač ne. Oziroma njega nič več ne moti, je imel kakšen teden nazaj bližnje srečanje s drevesom in se je njegova zgodba končala.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Ni tole ravno za v "bedaki na cesti", je pa še vseeno bedarija. V Škofji Loki že od sobote ne deluje semafor na enem izmed glavnih križišč v mestu. In danes zjutraj ob pol 6ih je nastalo tole. Tovornjak vs. avto :

Ko sem šel skozi križišče ob 9ih, je bil na pločniku parkiran še en rdeč razbit avto, tko da je blo zgleda kar pestro. Ni mi jasno, kako je lahko semafor že skoraj teden dni nedelujoč!
bonk.gif

Fotka je od Gasilske enote Škofja Loka.

Nazadnje urejeno:

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Svašta, res!
bonk.gif
Mogoče bodo pa sedaj začeli razmišljat o krožišču. V Loki itak more pridt do fejst nesreče, potem se pa krožišče naredi.

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.206
723
113
Citat:
Uporabnik bigMIKE pravi:
A prometnih znakov ni al jih folk ne zna več uporabljat?

Ja, sam ni point samo v znakih. Dones je taka filozofija, če sem jest na prednostni cesti in ni semaforja, pol ni šanse da te spustim na cesto, pa četudi boš čakal cel dan, ker je na prednostni kolona. Naj ti pokažem, kdo je tu gazda!
10.gif
U glavnem, situacija hebe ljudi, ljudje se pa hebejo med sabo.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
So znaki, ampak če zavijaš iz smeri Poljanske doline, je križišče zelo napregledno. Čeprav tale s Cliotom bi tovornjakarja skor moral videt.

jello

Guru
22. sep 2008
10.277
3.913
113
Kdo upravlja (kranjske) semaforje? Zadnji mesec se mi vsaj 2x dnevno zgodi da se tisti za kolesarje in pešce ne prižge, oziroma je prižgan ampak ves čas sveti rdeča. Prvih nekaj dni sem (pomotoma) še čakal dva ali tri intervale, zdej gledam samo še tistega za avte in pičim čez. Al so časovno omejeni (da zjutraj pred sedmo recimo ne dela), al delajo po novem samo na pritisk tipke?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.514
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ce ima tipko, se verjetno aktivira samo takrat, ko nekdo pritisne tipko... Kar je cisti kretenizem... Ce je to semafor, ki je namenjen samo pescem in kolesarjem, se nekako razumem... ampak ce je to navadno krizisce pa je brezvezen tak sistem... Sedajje recimo ravno semafor za pesce nekaksna orientacija, da priblizno ves, kdaj se bo prizgala rdeca tudi za avtomobilste, ker se tisti za pesce ponavadi prej zamenja ...