bedaki na cesti

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik StricFric pravi:
kombi je taprav. kateremu hostlu pa pripada pa še ne vem zagotovo. sej verjetno je to en one man band kar pomeni da ne bo imel učinka če mu 100 mailov napišem.

PIŠI NA SVET-na kanalu A
cheer.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik StricFric pravi:
Pravkar sem govoril z znancem in mi je tudi povedal da naj bi to bil H2O oz simbol d.o.o. Baje je boljše če pišem dedku mrazu, je več možnosti, da se bo kaj zgodilo. Vsekakor bom pa prenesel opozorilo o vozniku vsem mladinskim organizacijami s katerimi sodelujem in jim odsvetoval uporabo prevoza v simbolovih hostlih.

Poleg tega bi se takemu znalo zgodit, da mu kdo kaj na FB profil hostla (ali hostlov) napiše v zvezi z varno vožnjo (da o tem, da bi lahko kdo naredil page ali skupino, ki bi bila namenjena svarilu pred njegovo vožnjo, niti ne govorim). In če bi se mu zgodilo to še v tujih jezikih, bi imel res sranje. Da o kakih objavah na Tripadvisorjih in podobnem niti ne pomislim. Res mi ni jasno kako lahko tvega biznis s tako vožnjo in to tablico v času interneta in socialnih omrežij ...

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
V kateri vukojebini pa je to, da nimajo ne redarjev ne policije?

PS: Očitna ideja za predrugačitev tablice...
evil.gif

(črke D,B,L...)

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Gal pravi:
Glej, on tak je. Na cesti in kot človek. Nikoli ne pogleda, ko zapelje na prednostno cesto. Boli ga k....
Prav tako ga boli k... za antireklamo. Trenutno ima na Gerbičevi zaseden hostel za en mesec z okoli 30 mormoni. Plačajo 36.000 EUR za to. Naslednji mesec jih dobi novo pošiljko za enak znesek.

Plačujejo 40 eur/noč za hostel in zakup za cel mesec?

Prej moroni kot mormoni.
grin1.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Da o kakih objavah na Tripadvisorjih in podobnem niti ne pomislim.

Na TA je trenutno itak 20/31, tako da mu tudi zato očitno ni mar.
grin1.gif

Evo, zadnji review:

Citat:
My experience was very bad, in the small bedroom in the reception building there were bedbugs, they gave us a new room in a still under renovation building, and the next day there were again new people in our old room... Very noisy since there were people hanging around at the reception area all day (even though there should be 'quite time' after 22.00). One lady at the reception was very rude, we went downstairs to trade a towel (which was the size of the towels you lay in front of your toilet) and she didn't even take a look at the difference in sizes of the towels she provided us and said that was 'hostel style'.

Zgleda je to enostavno hostel style, da si dickhead.
grin1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Glede na obnašanje večine kamionarjev je še dobro, da se sploh umaknejo... ker v normalnem prometu se ne... boli njih k****, ko se prehitevajo po par kilometrov skupaj...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Sem še malo komentarje bral.

Nekateri še vedno ne vedo, kako se je treba umaknit in sprašujejo druge kako je sploh prav.
bonk.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
katastrofa tole, 2 minuti je najmanj izgubil.

KJE JE POLICIJA? KJE SO KAZNI?

Aja, 53km na 50 ob 10 zvečer je treba pisat.

EDIT:

od 7 minut je izgubl 50% časa. Na oko vsaj 20 bilo za kaznovat vsakemu 500€.
10.gif

Nazadnje urejeno:

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Ampak vse to bi se dogajalo veliko manj, če ne bi imeli deblnega predpisa o razvrščanju, ki pusti tako ozek pas prost za reševalne službe, da je vsak kik lahko že preoszek.
Avstrijci imajo mnogo bolje: skrajno levi pas se umakne skrajno levo (in to pomeni tik do ograje, ne meter stran), vsi ostali skrano desno, na rob AC (na odstavni pas!!!), tik ena kolona do druge. Potem že na naši AC dobiš pas, ki je širok za vsaj 1,5 normalnega voznega pasu AC, kar pomeni, da lahko marisikdo stoji narobe, pa ne bo problema za reševalne službe. Če je AC 3 pasovna, je placa za praktično skoraj 2 pasova. Ler pustit odstavni prazen je bedarija, ker ga reševalne službe ne uporabljajo.

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Samo odkar je AC čez Trojane zaprta pa je vožnja iz Celja v Ljubljano katastrofa. Ne vem, ali me je razvadila vožnja po avtocesti in so ljudje vedno vozili brez skrbi za tuja ali lastno življenje, ali pa je kombinacija vročega vremena in zaprtja avtoceste nekaterim voznikom popolnoma skisala možgane!

Dokler je pred mano 50 tovornjakov, se mi zdi brezveze prehitevat na tistih nekaj kratkih odsekih ker ne pridobim 30 sekund na času preden se gre nazaj na avtocesto. Zadnje dni pa opažam da nekateri nasprotni pas uporabljajo kot prehitevalni pas na avtocesti in se jezijo nad "nesramneži", ki si jim drznejo pripeljat nasproti. Višek neumnosti sem videl ko se je nekdo v stari A klasi odločil prehitevati mene ter tri šleperje pred mano naenkrat medtem ko je nasproti prihajal še en šleper. Jaz sem resno pričakoval da bo končni rezultat to, da bo A za polovico krajši pa so na srečo vsi kamionarji na polno pribremzali, da se je bedaku uspelo zadnjo sekundo izognit smrti.

Par dni prej se je en mariborski Ferrari čisto skulirano počasi vozil pred mano celo pot čez Trojane (in mi polepšal jutro :D ) in ni izzival sreče kljub temu da ima konje, ki bi ga za tren oka spravili mimo tistih spredaj, tisti ki pa v Trojanski klanec ne morejo brez da bi prestavili v tretjo pa izvajajo manevre ki bi bili riskantni pa če bi imeli konjskih moči da bi bilo Veyrona sram.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Samo utrinek z avoteceste (po daljšem času naredil eno cross-slovenia turo):
Dohitim šleper-cisterno. Istočasno se začne vzpetin in počasen pas.
Prehitevalni pas zaseden.

Aja, nič se ne zgodi. To je to.

Kaj pa bi se lahko?
Da bi šleper s svojimi 90 km/h zapeljal na dodaten pas, narejen samo zanj?
A se hecate?