bedaki na cesti

izbrisan

Pripravnik
14. jun 2013
138
0
16
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
evo malo prej Lesce - Kranj, budala z LJ neka Honda ali kaj, celo pot 160-170 po levem pasu, boli njega kurčina.
po števcu sem šel res več, sem sprobaval polota ( 1.2 tsi ni od muh hehe ).....un pa celo pot pred mano na levem pasu....od malo pred naklom do kranja, kjer sem šel ven.....

potem smo itaq umirili vožnjo, drugače vozim skoz na easy znoraj cpp...samo na jetra mi gre folk, ki frajari po levem pasu, desni seveda prost.
Torej dve budali sta se očitno prehitro vozili po levem pasu, s tem, da je druga budala za po vrhu še prvi vozila tik za ritjo.
Prvemu kazen, drugemu pa arest!

laibach123

Pripravnik
18. mar 2012
217
0
16
zadnc je tut mene ta Lj-HOSTEL skor zbil ko sem bil na prehodu za pešce. tipo me je vidu in enostavno ignoriral! pol je pa še zavil levo čez dve polni črti kljub obvezni smeri desno!

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
izbrisan: nikjer nisem navedel, da sem mu vozil za ritjo in po levem pasu ampak lepo na voznem....tako, da ne vem komu bi jaz prej dal arest.

Gal

Pripravnik
18. mar 2013
384
0
16
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Samo še, da identificiramo idiota (v biziju sta namreč dva lastnika):
http://si.linkedin.com/pub/simon-bizjak/31/a55/193

ali

https://www.facebook.com/gorazd.bracun

Po mojem ste malo pomešali dva različna hostla. Če je tisti bel kombi pravi, potem tadva zgoraj nimata nič s tem, ampak lastnik, ki se nahaja na sliki zadaj ob kombiju - edini nima majice kot ostali, ime pa mislim, da mu je Matej. In nima partnerja. In to ni hostel H2O.

TheBizz

Pripravnik
7. mar 2011
578
0
16
Malo dvomim, da je voznik kombija Simon, kajti je moj sosed in ga v vseh letih niti enkrat nisem videl, da bi se domov pripeljal s hostel kombijem.

Drugače pa v petek popoldne na Zadobrovški cesti en bedak s črnim Bmw 330d (e90), vozil kot da je sam, po občutku bi rekel okoli 100kmh...

StricFric

Zelenc'
17. jun 2013
11
0
1
kombi je taprav. kateremu hostlu pa pripada pa še ne vem zagotovo. sej verjetno je to en one man band kar pomeni da ne bo imel učinka če mu 100 mailov napišem.
1798360-IMAG0755.jpg

Priponke

• 1798360-IMAG0755.jpg
    1798360-IMAG0755.jpg
    126,5 KB · Ogledi: 174

izbrisan

Pripravnik
14. jun 2013
138
0
16
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
izbrisan: nikjer nisem navedel, da sem mu vozil za ritjo in po levem pasu ampak lepo na voznem....tako, da ne vem komu bi jaz prej dal arest.
Dobr, če ti tko prauš.
wink-1.gif

Verjamem ti pa ne, da si se 160-170 vozil po desnem pasu od Lesc do Kranja.
ne-ne-1.gif

Gal

Pripravnik
18. mar 2013
384
0
16
Zgleda, da imaš prav, saj je na strani H2O hostla spodaj navedena njegova firma: Simbol d.o.o.
Očitno se hostel v centru tako imenuje.
Gre pa definitivno za Mateja.

StricFric

Zelenc'
17. jun 2013
11
0
1
Pravkar sem govoril z znancem in mi je tudi povedal da naj bi to bil H2O oz simbol d.o.o. Baje je boljše če pišem dedku mrazu, je več možnosti, da se bo kaj zgodilo. Vsekakor bom pa prenesel opozorilo o vozniku vsem mladinskim organizacijami s katerimi sodelujem in jim odsvetoval uporabo prevoza v simbolovih hostlih. Slabe reklame si mislim, da dandanes nihče ne more privoščiti sploh pa bo zaradi takšne vožnje nekega dne večja pizdarija kot pa zmerjanje in prazna škatlica cigaret.
žalostno da se taki objestneži, ki nimajo niti osnovnega znanja o cpp-ju ukvarjajo s prevozom oseb.

Gal

Pripravnik
18. mar 2013
384
0
16
Glej, on tak je. Na cesti in kot človek. Nikoli ne pogleda, ko zapelje na prednostno cesto. Boli ga k....
Prav tako ga boli k... za antireklamo. Trenutno ima na Gerbičevi zaseden hostel za en mesec z okoli 30 mormoni. Plačajo 36.000 EUR za to. Naslednji mesec jih dobi novo pošiljko za enak znesek.

StricFric

Zelenc'
17. jun 2013
11
0
1
verjamem ja. če ne drugega si bo sam antireklamo naredil ko bo počilo. takrat bo zabave hitro konec. Nažalost.