Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Nekaj člasa nazaj sem v drugi temi opisal tale dogodek:
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Si izposojam temo, ker je ravno o policajih.
Včeraj zvečer je pred mojo bajto en mulac priletel z najmanj 120km/h v nepregleden ovinek. Ovinek je malo na puklju, zato ga je seveda odneslo. Bočno ga je neslo kakih 150m, nato je pristal z nosom v vodi, rti pa je ostala na škarfi. Mulac je star ene 19 let, povratnik, razsul najmanj 5 avtomobilov. Lani sem ga na istem mestu že ven vlekel, včeraj ga pač nisem hotel. Klicalo se je policijo, po približno eni uri so se primajali. Mulac je tačas s pomočjo kmeta postavil avto na cesto. Kepsi s kiblo se pripeljejo mimo, na našem dovozu v hišo obrnejo in se odpeljejo nazaj. KAAAAJ? Tud ustavili se niso, da bi pogledali zadevo. Tip je razsul 2 znaka, pa ga tud pogledali niso! Raje ne pomislim kaj bi blo, če bi bil tačas tam kakšen pešec, ali če bi kdo nasproti pripeljal.
Ko bom pa jaz sred noči nekje zapeljal s ceste in poškodoval samo svoj avto, mi bojo pa kazen pisali, če se slučaaajno mim pripeljejo.
Preden začnete obsojat, zakaj se je klicalo policijo. Mulac je povratnik, znan po tem da vozi pijan in da vozi hitro. Pa glede na to, da je bočno drsel vsaj 150m, je moral imeti veliiiiko hitrost!
No včeraj mi mulo reče kaj jaz lažem, da ni priletelo 120km/h, ampak še več! Da so ga policaji samo pohvalili, da so tako hitro dobili avto iz vode.
Vsa čast za tako reakcijo, men bi se zatemnilo pred očmi.