Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Še tok slabš razmerje potem.
Apollo8: veš, nimamo že leta in leta NOBENEGA zaupanja v POLICIJO, inštitucijo, ki bi MORALA biti cenjena, upravljati DELO za katero vas, MI, davkoplačevalci, težko plačujemo. Vedno ste tam, ko se vas ne rabi in NIKOLI tam, ko bi se vas rabilo.
Kretenov na cestah je ogromno in da niste sposobni to IZTIRITI ali vsaj delno omejiti, prosim povejte javnosti. Jaz in ostali gremo na cesto, da brez pretirane bojazni za lastno življenje, prevozimo od točke A do B, ne pa da se moramo bati teh "budal". Je to pretežko?
Kaj ima efekt napovedane radarje? Kaj ima efekt meritve NONSTOP na istih mestih? Kdaj bodo kamere po križiščih?
Zakaj ne spremljate več prekrškov čez rdeče, to je v ogromni porasti. Kdaj boste kaj kaznovali prekratka varnostna razdalja itd?
Ne delati samo na kvoto in kakor vam jebeni komandir pove. Delajte, da bo efekt.
To da ti nimas nobenega zaupanja v policijo mene prav malo briga. Ker te zadeve niso v moji moci. To je stvar ljudi ki vodijo drzavo. Policija dela po zakonih, ki jih sprejmejo drugi. In policija ni samo promet, tako da od tistih 3000 ki so v notranjosti se polovica s proemtom sploh ne ukvarja.
Kar pa se tice srce parajoce zgodbice o davkoplacevalcih ki placujete za nas.... Tudi jaz sem davkoplacevalec in glede na tvoje jadikovanje na tem in ostalih forumih sklepam da drzavi placujem celo vec kot ti.
Zdej si pa pejt zilwe prerezat ker te vsi tko zlo ogrozajo.