CE 42-63R (tu nekje) Konjiški grb, avto pa plavi malaguti stil, tu nekje, al pa stari Pandi podobno.
Mulo s kapo, to bi morali videti. Jaz sem ga spustil ker sem videl da je ritopikec in sem za njim vozil. Model je od Frakolovega naprej vijugal, "segreval" gume za enim picasotom, ker v ovinkih ni šlo takoj mimo, tako je vijugal, da ga je enkrat skoraj na bankini odneslo. Ko smo prišli na vrh klanca pa ga je "pospravil", verjetno še pod vtisi F1 danes.
Škoda da nimam kamere montirane. Celi dan vozim po Avstriji, ni enega incidenta, pridem v Sloveniji, že bi lahko nanizanko posneli.
V Celju motorist CE PR-07 (lokalac očitno). Vpadnica v Celje iz smeri Žalca. Vozim za eno Dacio Sandero po "prehitevalnem" pasu in vidim zadaj 3 motoriste, raje se na desno umaknem. Omenjeni od trojke se zalepi Daciji za rit in nekaj gestikulira, čeprav ni avtobahn, da bi se moral mu umakniti. Ker noče na desno, ga legalno obvozi po desnem pasu, no problemo, a lej ga modela. Nato zapelje nazaj na levi prometni pas in polno ZAVIRANJE pred avtom in spet neke geste, češ zakaj se mu ne umakne.
V avtu pa prestrašen očka z dojenčkom na zadnjem sedežu.
Nestrpen divjak celjski, pač obvoziš, nisi sam na cesti.