Isto je, ja. Ta kamionar se je peljal za njim, Romuna so kasneje ustavili na Lopati.A ni tisti Romunček s privezano prikolico in tale šofer kamiona, ki sema prikolico, isto!
Bravo JakeTheSnake! Kako si pršu do kamionarja?
Isto je, ja. Ta kamionar se je peljal za njim, Romuna so kasneje ustavili na Lopati.A ni tisti Romunček s privezano prikolico in tale šofer kamiona, ki sema prikolico, isto!
Bravo JakeTheSnake! Kako si pršu do kamionarja?
...podoben primer sem imel tudi sam. Peljem 90, se mi petelinček z bjondo na sovozniškem sedežu zalepi za odbijač... pri omejitvi 60 spustim gas, on ves penast hupa, nekaj klati po zraku in me na polno prehiti... bi rekel, da smo bili kar trije vzporedno -jaz, on in policijska patrulja za cesto... seveda so ga 200 metrov naprej ustavili. Mogoče bo za drugič vedel, da se na polni črti ne prehiteva...Zavajanje neprijatelja. Taki padalci me ne ganejo. Da pa zavije na prehitevalni v avto na njem (ne v varnostno razdaljo), ker bi sicer moral on bremzati zaradi tovornjaka na voznem je pa nekaj drugega.
Tisti radar je ponavadi prazen. Ampak naj zdaj na dopustu premleva koliko kazni bo dobil
sklepam, da ste bili mučkaroši in je moral premijc vzet zadevo v svoje roke malo potem še boli, da je ravno sveta trojica... in podobne opazke.Ne in kake ma to veze?
sklepam, da ste bili mučkaroši in je moral premijc vzet zadevo v svoje roke malo potem še boli, da je ravno sveta trojica... in podobne opazke.