Ja če pa je na odstavnem pod podvozom že vse polno.Ustaviš ja, na odstavnem. Ne pa na prehitevalnem pod nadvozom.
Ja če pa je na odstavnem pod podvozom že vse polno.Ustaviš ja, na odstavnem. Ne pa na prehitevalnem pod nadvozom.
sem te razumel, da ko se zažene Android ali WIN imaš takoj sliko padavin.Leti na mene? mobitel pa web page arso... ajnfoh . Vidis kam zadevo nese v zadnjih 90 min, za neko zasilno orientacijo. Okna krize so itak max 15-20 min casa na mikro lokacijah.
....za boljsi timing od 15min je tu zraven Ventusky app. Zal na Arsiju niso sposobni ( provokativno) sproducirat bolj dinamicni model web pogleda strani. Ventusky ima kar nekaj layerjev date. Smo ze omenjali ta app.sem te razumel, da ko se zažene Android ali WIN imaš takoj sliko padavin.
kot en screen saver.
je pa slika 15 min zamude. To pa zna biti problem. pa nisem pilot velikokrat pogledam sliko zato, ker je zunaj črno
Naj gresta ze hudica na kolesarsko stezo
Roadbike Cycling | Take The Lane.....They Say......Safa in Mexico City.......dig the music......lol | Facebook
Take The Lane.....They Say......Safa in Mexico City.......dig the music......lol https://www.facebook.com/reel/1041159980763579www.facebook.com
upam da se zavedata, da sta lahko profi kolesarja, ampak se vozita 50, 60 km/h v oblačilih ki so debele kot kopalke...
Ni boljšega, rabiš vsaj 54, še bolje pa 56 šajbo (ta gre do 80). Je pa bistveno bolj enostavno na cesti z nižjo omejitvijo, tam lažje zahaklaš kombi ali kamion in se "voziš zastonj". Naložen gradbeni kamion, ki ne pospešuje prehitro in nikoli ne gre čez 80 je zmaga.