sploh ni (bil) problem pluženje in pa vožnja po snegu. za to se gre mal prej od doma. gre bolj počasi ampak gre.
problem so tovornjakarji, ker prepozno ali montirajo ketne in/ali pa jih dars in policija prepozno izločajo. policaji danes do 7ih zjutraj niso na ac celje-mb naredili ama čisto 0 (nič),da bi pripomogli k boljši pretočnosti.
PIC in val202 nista od 6ih zjutraj do 12ih niti enkrat omenila, da je ac ce-mb zaprta, ampak so skoz javljali, da je samo vozni pas zaprt. mi pa stali na miru.
kao na štajerki so začeli izločat tovornjake (laž) ob 8ih zjutraj ampak jaz sem ob 7ih zjutraj že stal med dramljami in tuneli.
kaj je men koristilo, da so več kot eno uro po tem ko je že vse stalo kao začeli izločati tovornjake? stal sem 4ure na mestu. potem, ko so končno umaknili par tovornjakov in smo se prestavili za cca. 100m, so prvo spustili naprej tovotnjake in se jeprvi naslednji počez postavu in smo spet stali.
organizacija oz. izločanje jim šteka. naj dajo vse tovornjake ob takem vremenu na odstavni pas ali pa vozni, prehitevalnega naj pustijo za avte in kombije.
ker če skladiščnik ne more zaradi tovornjaka prit na firmo je čisto vseeno, če tovornjak izločen počaka par ur, da gredo osebni mimo. razlagal ne bo v nobenem primeru pravi čas.