čist možn, sam zakaj si dal fotko bmw-ja?Tudi lepi električni avti zagorijo.
To je, lepo rečeno, solidno pretiravanje.BMWji zgleda radi gorijo. Pred leti je takole na dolenjki zgorel Z8.
Ni mogoče, BMW se ne pokvari
Jaz sem to na moji F31 enkrat že menjal in sem kljub temu dobil lani jeseni še en poziv na ponovno menjavo, torej že drugi vpoklic. Očitno prva menjava ni vsebovala komponent s popolnoma rešenim problemom, zdaj je pa težava v pomanjkanju neproblematičnih komponent (EGR hladilnik pa še kaj) in ti posledično v primeru neposedovanja potrebnih delov na servisu namesto kompletnega popravila kot ga predvideva vpoklic posodobijo samo software, ki zazna napako preden pride do večje škode ter te nanjo opozori, nadaljna vožnja pa je odsvetovana. V kolikor se tega nasveta ne držiš, se voziš še naprej in vozilo zagori, ti BMW ne krije stroškov popravila. Topšit ejgaBMW ima drugače vpoklice prav zaradi te možnosti..da ti zagori avto . Menjajo EGR hladilnik.
Tako da, lastniki BMW,.jev poglejte ali ste na seznamu za vpoklic.
TEHNIČNE IZBOLJŠAVE ALI ODPOKLICI – Pooblaščeni Makoma BMW Service 5 +
www.bmw-service.si
Absolutno, kakopak. Se vedno odzovem v najkrajšem možnem času a sem tokrat kljub temu ostal brez menjave hardwarea, imam pa vsak software back-up.Vpoklic vsekakor resno vzemi, tudi če ga bodo delali še tretjič...
Ta je za nas, bemvejašemaš še bolše variante.
recimo omejitev hitrosti na 40 km/h znotrej cone 30