bedaki na cesti

jello

Guru
22. sep 2008
10.261
3.900
113
Za take nasvete podjetja za velike denarje najemajo consulting firme. Sedijo in mozgajo nekaj mesecev in dobijo ven rezultat da je tretji plug odveč. Ti dvigni telefon in jim to povej zastonj.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Floki

Guru
6. sep 2007
10.128
3.185
113
Prometne nesreče leto 2022. Si predstavljate da bi tako kot za enega ki zdrsne v hribih in ga morajo reševati za vsako tulili tudi tukaj :valjamse:
https://drajv.triglav.si/zemljevid :fredi:
1706189847105.png

1706189874971.png

1706189899131.png

1706189923954.png

1706189953795.png

• Wow
Reactions: BornSkeptic

tony

Guru
23. jul 2007
9.740
1.526
113
BMWji zgleda radi gorijo. Pred leti je takole na dolenjki zgorel Z8.
To je, lepo rečeno, solidno pretiravanje.

Ne da se mi utemeljevati celi dve strani na dolgo, in ja res je, vsak moderen BMWjev dizel se bo enkrat vžgal zaradi zabasanega sesalnega kolektorja, ampak to, khm, sploh niso... BMWji.

Predstavljaj si, da sem napisal tvoj odgovor, ko si repliciral tistemu, da subaruji žrejo olje (ali kaj že, se niti ne spomnim)... :)

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.240
113
BMW ima drugače vpoklice prav zaradi te možnosti..da ti zagori avto :evil: . Menjajo EGR hladilnik.

Tako da, lastniki BMW,.jev poglejte ali ste na seznamu za vpoklic.

Jaz sem to na moji F31 enkrat že menjal in sem kljub temu dobil lani jeseni še en poziv na ponovno menjavo, torej že drugi vpoklic. Očitno prva menjava ni vsebovala komponent s popolnoma rešenim problemom, zdaj je pa težava v pomanjkanju neproblematičnih komponent (EGR hladilnik pa še kaj) in ti posledično v primeru neposedovanja potrebnih delov na servisu namesto kompletnega popravila kot ga predvideva vpoklic posodobijo samo software, ki zazna napako preden pride do večje škode ter te nanjo opozori, nadaljna vožnja pa je odsvetovana. V kolikor se tega nasveta ne držiš, se voziš še naprej in vozilo zagori, ti BMW ne krije stroškov popravila. Topšit ejga :rolleyes:

Ampak lahko pa rečem, da z izjemo tega v 7ih letih lastništva vozila nisem imel niti enega drugega problema, samo servisiram, tankam in vozim.

tony

Guru
23. jul 2007
9.740
1.526
113
Vpoklic vsekakor resno vzemi, tudi če ga bodo delali še tretjič...

Naduvana p....., sin od osamosvojitelja/direktorja v firmi, je bil preveč pomemben (narcističen? nepismen? avto trikrat prešvercan iz Italije in ga pošta principala ni dosegla?) za tako nepomembne reči in mu je avto zgorel na parkingu pred firmo. Tisti dan nismo bili posebej slabe volje...

zakon

Guru
16. maj 2008
8.806
829
113
toti Maribor
Saj niso samo nekateri vozniki bedaki na naših cestah. Imamo tudi upravljalce cest, ki so še večji bedaki. Primer iz kraja Borovci v SV Sloveniji. Nedolgo nazaja je regionalna cesta imela zgolj pločnike in omejitev 70km/h. Sedaj se je na veliko delala kolesarska steza in glej ga zlomka. Naenkrat je omejitev samo še 50km/h in to sedaj, ko je na eni strani kolesarska steza ločena od ceste, na drugi, pa pločnik. Prej, ko so bili kolesarji na cesti je bila omejitev 70km/h.:bonk: