bedaki na cesti

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.992
9.529
113
Kdo se pogovarja o Mustangih? Men je fascinantno, kako mladec v rosnih 20 letih tko pocen proda levo jajčko :valjamse:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.089
16.256
113
Pa dobr no, kje so kle modi (pa ne pišem o jajčkih)? A se vam ne zdi, da ste že dovolj zasmetili to temo?
Vprašam za prjatla ...
Ja pa sej te bedarije v bistvu niti niso offtopic glede na to, da je naslov "bedak(i) na cesti". So (bili) na tabli tolerirani že veliko večji in dejanski/popolni offtopici :D

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Super, da so enkrat bili na pravem mestu ob pravem času in odreagirali, res da je bila "provida" in da so bili aktivni,
se pa dostikrat čudim na cesti, policijski avto, nekdo naredi res veliko neumnost, vožnja v rdečo, izsiljevanje in oni
sploh ne odreagirajo... Štekam imajo drugo nalogo tisti trenutek, ampak vsenoo, bi večje prekrške morali odreagirati,
ker drugače imaš občutek da lahko vse počneš...

In v članku piše 'da se nekateri vozniki, še vedno niso naučili....' :valjamse: ..to bo ja....ego v kombinaciji z narcizmom. Je pa fino, da se jih pošola.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.085
6.932
113
pri taščici
Lepo te prosim, kup ljudi tukaj gor je, ki so zaslužili, vozili (in kakšnega tudi parkirali v koprive) za cel kamion "mustangov", pa nikomur od njih ne pade na kraj pameti da bi z enim mlečnozobcem tukaj napihovali jajčka.
Prej je bil na ringaraja forumu in tam je bil frajer.
Zdaj je pa prisel na forum kjer so glavne teme zobne proteze ;) pa misli da je ze vse se naučil.
Da naredimo zadevo varno, gremo na grobnik nekaj krogov, da vidimo koliko tehta njegov lev jajcek.
Aja, jaz bom zagotovo pusnil, grobnik sem gledal samo s tribune, vransko pa iz plocnika in konferencne dvorane. Jaz bom najel Nalim- da gre peljay proti motorokiju

• Haha
Reactions: corsol

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.992
9.529
113
Prej je bil na ringaraja forumu in tam je bil frajer.
Zdaj je pa prisel na forum kjer so glavne teme zobne proteze ;) pa misli da je ze vse se naučil.
Da naredimo zadevo varno, gremo na grobnik nekaj krogov, da vidimo koliko tehta njegov lev jajcek.
Aja, jaz bom zagotovo pusnil, grobnik sem gledal samo s tribune, vransko pa iz plocnika in konferencne dvorane. Jaz bom najel Nalim- da gre peljay proti motorokiju
Kdo je govoril o dirkanju? Govoril smo o popotovanju od CE do MB.

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi

sad

Guru
24. avg 2007
21.175
9.813
113
Pa ste malo poživila pregnali. Sram naj vas bo.
Meni je bilo fajn brat, kaki car je, ko on ne rabi nanny modea, v naslednjem stavku pa točno to demantira. Jaz bi tui tak bil, samo jaz vozim z nanny modeom, da dam pridem in to v avtu z manj prostornine kot njegov supercharger.
En ja, kje so leta, ko smo bili najhitrejši na cesti, ker ni noben tekmoval. Na dirkališče si pa nismo upali, da nas ne bi 70 let star čiča s fičekom starejšim od nas pošolal.
Eh ja.

sad

Guru
24. avg 2007
21.175
9.813
113
Ne morem popravljat: tak zaj pa nazaj k protezam in problemom dvigovanja (pa ne avta). Ker samo še za to ste dobri tisti, ki bi s 500KM Mustangom štartali iz Celja proti MB po avtocesti.
Ker po besedah top driftera niste/smo sposobni odpeljati te trase, tak da rezultat bi bil isti: nekje na poti bi obstali raztreščeni.
Jaz bi potem raje tistih par (ali upam vsaj enega) ovinkov na polno užival in motoroki-ja malo (ne puno, ker on je ta pravi drifter) presral, preden bi lepo elegantno ovil totega Mustanga okrog fajnega drevesa. Ko pravi dec. Ka te tisti odbijači v zraku in podrsana ograja na AC, to je za luzere. Ima motoroki kar prav glede tega.
Eh ja, kje so tisti časi, ko sem še lahko sanjal. Sedaj moram 10x na noč odtočit it in še sanj ni več :(.

• Haha
Reactions: kemb

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
558
123
43
:valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: Model ogreva motor za pot CE -> MB. Si dekico že odgrnil? Avtoček že pobožal in nagovoril, naj se lepo obnaša?
No evo, zaradi takih vseznalcev obstaja pregovor, da se avta in sploh zene ne posoja, ker dobis nazaj vse sprideno in uniceno.. :valjamse: :bonk:
Drgac si pa malo poglej v prirocnike, zakaj se priporoca malo vecje motorje ogreti oz laufat na standgasu nekaj casa pred obremenitvijo, posebej v kombinaciji z avtomat menjalniki..posebej, ce so se novi..nam te zdej jes vsega ucil no..:rolleyes:

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.992
9.529
113
Mali, dokler ne poveš kaj je s stavo, lohk rečeš svoji manekenki, naj se od leve jajčke poslovi.....

PS: Ne seri, ne rabiš nobenga motorja ogrevat, sploh pa ne tavelikih, nima veze avtomatski menjalnik, sam z nogo po gasu morš bolj polahko dokler se ne segreje in s tavelkimi motorji je to zelo lahko.

• Všeč mi je
Reactions: mosseero

henkl

Majstr
18. nov 2019
479
296
63
No evo, zaradi takih vseznalcev obstaja pregovor, da se avta in sploh zene ne posoja, ker dobis nazaj vse sprideno in uniceno.. :valjamse: :bonk:
Drgac si pa malo poglej v prirocnike, zakaj se priporoca malo vecje motorje ogreti oz laufat na standgasu nekaj casa pred obremenitvijo, posebej v kombinaciji z avtomat menjalniki..posebej, ce so se novi..nam te zdej jes vsega ucil no..:rolleyes:
Če bi ti svojo mel pa mal posodu bi kmal dojela da je drugje bolš pa bi ti zbrisala:fredi:

• Haha
Reactions: corsol in mosseero