Jaz to vem, mi ne rabiš pisatiLepo te prosim, kup ljudi tukaj gor je, ki so zaslužili, vozili (in kakšnega tudi parkirali v koprive) za cel kamion "mustangov"
Jaz to vem, mi ne rabiš pisatiLepo te prosim, kup ljudi tukaj gor je, ki so zaslužili, vozili (in kakšnega tudi parkirali v koprive) za cel kamion "mustangov"
pa veš da se priporočamo za en cold start tu na alteru.. morajo iti kocine pokonci, ne samo kurtzifolk ker ravno ogrevam motor mustanga za pot iz ce v mb-asistent v smislu napredovanja v stroki med šolanje ipd ne biznisa...to mamo doma.
lp
prijatl naj sam pride na alter pa vpraša, če je Jack.Pa dobr no, kje so kle modi (pa ne pišem o jajčkih)? A se vam ne zdi, da ste že dovolj zasmetili to temo?
Vprašam za prjatla ...
Ne upa, ker ma tud Mustangaprijatl naj sam pride na alter pa vpraša, če je Jack.
Ja pa sej te bedarije v bistvu niti niso offtopic glede na to, da je naslov "bedak(i) na cesti". So (bili) na tabli tolerirani že veliko večji in dejanski/popolni offtopiciPa dobr no, kje so kle modi (pa ne pišem o jajčkih)? A se vam ne zdi, da ste že dovolj zasmetili to temo?
Vprašam za prjatla ...
Super, da so enkrat bili na pravem mestu ob pravem času in odreagirali, res da je bila "provida" in da so bili aktivni,
se pa dostikrat čudim na cesti, policijski avto, nekdo naredi res veliko neumnost, vožnja v rdečo, izsiljevanje in oni
sploh ne odreagirajo... Štekam imajo drugo nalogo tisti trenutek, ampak vsenoo, bi večje prekrške morali odreagirati,
ker drugače imaš občutek da lahko vse počneš...
Policisti kaznovali voznike, ki vozijo po reševalnem in odstavnem pasu | 24ur.com
V preteklem tednu in ob koncu tedna so policisti ukrepali zoper več voznikov, ki so ob zastojih zaradi del na avtocesti na območju Ljubljane vozili po reševalnem ali po odstavnem pasu. Zoper voznike policisti vodijo postopke o prekršku, za katere je predpisana globa v višini 200 evrov za vožnjo...www.24ur.com
Prej je bil na ringaraja forumu in tam je bil frajer.Lepo te prosim, kup ljudi tukaj gor je, ki so zaslužili, vozili (in kakšnega tudi parkirali v koprive) za cel kamion "mustangov", pa nikomur od njih ne pade na kraj pameti da bi z enim mlečnozobcem tukaj napihovali jajčka.
Kdo je govoril o dirkanju? Govoril smo o popotovanju od CE do MB.Prej je bil na ringaraja forumu in tam je bil frajer.
Zdaj je pa prisel na forum kjer so glavne teme zobne proteze pa misli da je ze vse se naučil.
Da naredimo zadevo varno, gremo na grobnik nekaj krogov, da vidimo koliko tehta njegov lev jajcek.
Aja, jaz bom zagotovo pusnil, grobnik sem gledal samo s tribune, vransko pa iz plocnika in konferencne dvorane. Jaz bom najel Nalim- da gre peljay proti motorokiju
Raj povej, da uživaš ob tem prepucavanju ...Ja pa sej te bedarije v bistvu niti niso offtopic glede na to, da je naslov "bedak(i) na cesti". So (bili) na tabli tolerirani že veliko večji in dejanski/popolni offtopici
Brings up memories...Raj povej, da uživaš ob tem prepucavanju ...
No evo, zaradi takih vseznalcev obstaja pregovor, da se avta in sploh zene ne posoja, ker dobis nazaj vse sprideno in uniceno..Model ogreva motor za pot CE -> MB. Si dekico že odgrnil? Avtoček že pobožal in nagovoril, naj se lepo obnaša?
Če bi ti svojo mel pa mal posodu bi kmal dojela da je drugje bolš pa bi ti zbrisalaNo evo, zaradi takih vseznalcev obstaja pregovor, da se avta in sploh zene ne posoja, ker dobis nazaj vse sprideno in uniceno..
Drgac si pa malo poglej v prirocnike, zakaj se priporoca malo vecje motorje ogreti oz laufat na standgasu nekaj casa pred obremenitvijo, posebej v kombinaciji z avtomat menjalniki..posebej, ce so se novi..nam te zdej jes vsega ucil no..