bedaki na cesti

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
558
123
43
Itak. Sicer bi dal jajčka na tnalo in avto kalbo-tu za peljat v Maribor. Jaz ga imam na sumu, da je to sin ali mlajši brat od mXa.
itak ja, kar dal bom enmu, ki se mu zazdi, da je dober šofer avto mal za peljat in to po navadni cesti ,pa še to z n-kratnik več konji, kot je njegov sanjski citroen, ki ga je skoraj kupil:valjamse:
pa verjetno si ti starejša generacija, ki upam ve, da se avto in žene ne posoja, tudi najboljšemu frendu ne..:poreden::poreden:vsaj tako pravijo.

pa tist ni bila nobena stava, sam moja opazka o šoferskih sposobnostih najglasnejših članov tega foruma, ki imajo plakate muscle cars nalimane na stenah svojih sob.

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
558
123
43
itak ja, kar dal bom enmu, ki se mu zazdi, da je dober šofer avto mal za peljat in to po navadni cesti ,pa še to z n-kratnik več konji, kot je njegov sanjski citroen, ki ga je skoraj kupil:valjamse:
pa verjetno si ti starejša generacija, ki upam ve, da se avto in žene ne posoja, tudi najboljšemu frendu ne..:poreden::poreden:vsaj tako pravijo.

pa tist ni bila nobena stava, sam moja opazka o šoferskih sposobnostih najglasnejših članov tega foruma, ki imajo plakate muscle cars nalimane na stenah svojih sob.
1699951563041.png

edini serijski avto, ki lahko pri speljevanju dvigne sprednji del..Mejduš no, takega bi dal v roke nekomu za peljat? no mogoče na poligonu, pa še takrat bi morala biti res frenda.:nazdravje::aplauz:

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.992
9.529
113

Da skrajšam....usral si se....

n=2,5 nič posebnega

A to legendo si mislu? Te Ameriške krače pa niso za drugam kot na oval.....

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.992
9.529
113
Drugač pa otroček, ti si opletal z jezikom in trdil, da noben od nas ni sposoben osnovne vozniške operacije in sicer da tvojo Ameriško kračko pripeljemo iz CE v MB. Bi pa znal mi poiskat kak avto, ki ga ti niti v pogon ne spraviš.

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: motoroki in Matey

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.017
11.141
113
ati mu ga ni kupil, ker je učitelj elektrotehnike....hitra kalkulacija da, da si lahko kot družina privščijo kakšno srednjo žalost iz stelantis grupe. Tolk da ne boste glodali kosti.

• Haha
Reactions: motoroki

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
558
123
43
Da skrajšam....usral si se....

n=2,5 nič posebnega

A to legendo si mislu? Te Ameriške krače pa niso za drugam kot na oval.....
ja calvo, odkod si pa zdej potegnil ta spimpan mlinček, ki ima z citroenom skupen samo znak, vse ostalo pa z vseh vetrov..dej nalimaj še kakšno navito Hondo ali pa spimpanega BMW ja iz tvoje preteklosti..:D:evil:
cobra ali pa hellcat/demon so pa polnokrvni serijski avti za na cesto, sicer na meji legalnosti ampak so..ne mi zdej o nekih relly škatlah ipd..:rolleyes:

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.992
9.529
113
ja calvo, odkod si pa zdej potegnil ta spimpan mlinček, ki ima z citroenom skupen samo znak, vse ostalo pa z vseh vetrov..dej nalimaj še kakšno navito Hondo ali pa spimpanega BMW ja iz tvoje preteklosti..:D:evil:
cobra ali pa hellcat/demon so pa polnokrvni serijski avti za na cesto, sicer na meji legalnosti ampak so..ne mi zdej o nekih relly škatlah ipd..:rolleyes:
Otroček, puno toga moraš ti še naučiti, puno. Eno je s konji napumpan ameriški šrot, ki ne služi za drugo kot podaljšek lulčka, drugo pa dejanski dirkalnik, ki je dominiral rally sceno kar nekaj let, ali pa kak sofisiciran EU, ali pa Japonski športni avto, s katerim se da dejansko hitro peljat. Pa ne da mi niso Mustangi všeč, sam ni pa to zdej višek tehnologije, da bi dol padal.

Kaj je s stavo rajš povej, al boš brez boja dostavil levo jajčko?

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
558
123
43
Otroček, puno toga moraš ti še naučiti, puno. Eno je s konji napumpan ameriški šrot, ki ne služi za drugo kot podaljšek lulčka, drugo pa dejanski dirkalnik, ki je dominiral rally sceno kar nekaj let, ali pa kak sofisiciran EU, ali pa Japonski športni avto, s katerim se da dejansko hitro peljat. Pa ne da mi niso Mustangi všeč, sam ni pa to zdej višek tehnologije, da bi dol padal.

Kaj je s stavo rajš povej, al boš brez boja dostavil levo jajčko?
kakšen nakladač-še enkrat, a ti zastopiš razliko med avtom za na cesto, do bifeja in do trgovine, če že češ , ki ima 500 konjev + ali relly vozila, ki so samo za rely in nič drugega? pa brez skrbi, tudi ti ameriški šroti so polni tehnologije, ki jo v tvojem klijotu še dolgo ne boš videl. Čeprav ima Dodge na motorju res OHV (dva ventila na valj) tehnologijo, nam zdej razlago zakaj...naj mossero, ki se baje spozna :D

stava? če si dobro zavarovan, imaš vsaj enoletne izkušnje na takem avtu ipd, potem teoretično dam za peljat, ker če ne, bo drago in bz, ker ga boš na prvem ovinku zapeljal v graben.:cool:

henkl- seveda, šur de:rolleyes:

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.862
-1.026
113
150.000.000 km away
Pi*** ste kekci. Na svetu je pomembna samo ena stvar, da se res dvigne (ko je to treba, pa to ni avto).
OK, otroci tule tega itak ne bodo razumeli. Mogoče čez kakih 5, 10 let.

Tko da, mislim, da lahko nehate s tem, kdo ima daljšega, pa napišite kaj v temo "bedaki na cesti".
Če bi bil naslov "bedaki na forumu", itak ne bi prišel zraven. Je prehuda konkurenca ...

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.992
9.529
113
kakšen nakladač-še enkrat, a ti zastopiš razliko med avtom za na cesto, do bifeja in do trgovine, če že češ , ki ima 500 konjev + ali relly vozila, ki so samo za rely in nič drugega? pa brez skrbi, tudi ti ameriški šroti so polni tehnologije, ki jo v tvojem klijotu še dolgo ne boš videl. Čeprav ima Dodge na motorju res OHV (dva ventila na valj) tehnologijo, nam zdej razlago zakaj...naj mossero, ki se baje spozna :D

stava? če si dobro zavarovan, imaš vsaj enoletne izkušnje na takem avtu ipd, potem teoretično dam za peljat, ker če ne, bo drago in bz, ker ga boš na prvem ovinku zapeljal v graben.:cool:

henkl- seveda, šur de:rolleyes:
Stava ja. Al te je sam poln gobec?

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
558
123
43
Stava ja. Al te je sam poln gobec?
lej, dokler ne zastopiš razlike med musclecars in relly avtom, (voziš pa osebne in kombi pomoje) se raje ne ponujaj in se blamiraj, ker si neveden in neizkušen voznik ravno toliko kot sin, ki je dobil avto in se je zvrnil v koprive...če te veseli vožnja takega avta, ga najemi, pojdi z inštruktorjem na poligon za osem ur, potem pa drugič na lagano turno vožnjo, pa tako naprej...potem pa pridi nazaj , do takrat se pa ne meči ven, da si kaj boljši voznik od tistih 99%, ki sem jih omenil v postu.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.992
9.529
113
Ti si izjavil, da staviš levo jajce da noben od nas ne pripelje tvoje krače brez pomagal iz CE v MB, ti sam si se ven metal, nihče drug. Vse ostalo kar si naplozal vključno s provokacijo je pač navadno blebetanje. Torej še enkrat te vprašam, odstopaš od stave, al gremo probat?