bedaki na cesti

luka51

Guru
16. avg 2007
14.494
5.790
113
Daš meni za stavo? R8 v10 in pa RS6 prejšnje generacije nisn skantal. Res, da to nista stroja ranga kobra. Ampak jebat ga nekaj pa je.
Drugač vozim priusa vsak dan, tak da sn kr slamuh. Gre skozi?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.085
6.932
113
pri taščici
Se bom se jaz ven vrgel.
Vrednost tvojega muscle carja deponiramo pri notarju v gotovini.
Ti in jaz. No, tebi dovolim deponirat levo jajcko namesto gotovine.
Potem pa greva na izlet od Celja do MB .
Ce pride avto cel v MB dobim jaz tvojo gotovino (ali pa levo jajcko,) , ce ga razbijem dobis ti denar za novega, razbitina pa ostane meni za drag spomin.
Deal?

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.992
9.529
113
Se bom se jaz ven vrgel.
Ce pride avto cel v MB dobim jaz tvojo gotovino (ali pa levo jajcko,) , ce ga razbijem dobis ti denar za novega, razbitina pa ostane meni za drag spomin.
Deal?
Mu lohk jest odstranim jajčko?

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
558
123
43
Se bom se jaz ven vrgel.
Deal?
:valjamse:še en, ki ne ceni svojega težko prisluženega denarja..daj ti ta post prebrat ženi, potem pa povej, kaj je rekla ..mislim, da te bo minilo navdušenje nad furo CE-MB z 500hp pod ritjo po zoprnih ovinkih prvič v lajfu..:cool:

saj se je fajn hecat z ati, ki se jim je pojavila volja do življenja v sicer vsakodnevni rutini, ampak tudi jaz imam obveze, če hočem bit kdaj vsaj asistent na faksu, zato se začasno poslavljam.:p

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.992
9.529
113
:valjamse:še en, ki ne ceni svojega težko prisluženega denarja..daj ti ta post prebrat ženi, potem pa povej, kaj je rekla ..mislim, da te bo minilo navdušenje nad furo CE-MB z 500hp pod ritjo po zoprnih ovinkih prvič v lajfu..:cool:

saj se je fajn hecat z ati, ki se jim je pojavila volja do življenja v sicer vsakodnevni rutini, ampak tudi jaz imam obveze, če hočem bit kdaj vsaj asistent na faksu, zato se začasno poslavljam.:p
Se pravi si se usral, da bo tvoja manekenka pogrešala levo jajčko.... Kakšni ovinki? Kakšna volja do življenja? Noben ni govoril o ovinkih in dirkanju, ampak zgolj popotovanju iz CE v MB. Iz CE v MB namreč pelje čist lepa avtocesta.

PS: A asistent na faksu je tvoj cilj, se mi je zdel da maš vzornika v asistentu? Pol se pa kar Kie čimprej navad, foter ne bo večno dajal keša....

jest5

Guru
18. avg 2007
26.085
-8.778
113
še en, ki ne ceni svojega težko prisluženega denarja..daj ti ta post prebrat ženi, potem pa povej, kaj je rekla
Resno no ... A dejansko misliš, da nihče tukaj ni zmožen "položiti na mizo" takšne vsote.
Sploh pa ob dejstvu, da je tvoja zahteva totalni hec. Ne bi rekel, če bi predlagal tekmo na čas, kdo hitreje prevozi neko razdaljo. V tem primeru bi res bilo težko terati na polno v nepoznanem avtu. Ampak ti si rekel prevoziti od A do B. To zna vsak na pol sposoben voznik.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.482
6.991
113
PS: A asistent na faksu je tvoj cilj, se mi je zdel da maš vzornika v asistentu? Pol se pa kar Kie čimprej navad, foter ne bo večno dajal keša....

Žal je to res. Na avte se ne spoznam, ampak tole mi pa ni neznanka. Tako da, motoroki, ne skrbi. To je služba, ki se je normalen in sposoben otepa. Ne rabis niti interesa kazat, ce se bos zgolj medlo otepal, ne bo dovolj za ogniti se.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.015
11.138
113
asistent na faksu..... skregano z logiko, to še za tankat ne boš mel... a ti ni ati razložil da od učitljeske plače ne bo šlo.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.085
6.932
113
pri taščici
Zeni sem predlagal noro idejo da kupiva Teslo(vrednost najinih avtov je bila 5% tesle). Pa je dala zegen.
Ko ji bom omenil da lahko se njej kupim teslo, bo rekla kaj mislis? Bom dal cegu pod gas , vse za tvoj lev jajcek

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
558
123
43
folk ker ravno ogrevam motor mustanga za pot iz ce v mb-asistent v smislu napredovanja v stroki med šolanje ipd ne biznisa...to mamo doma.
lp

• Haha
Reactions: Matey

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.399
4.970
113
Super, da so enkrat bili na pravem mestu ob pravem času in odreagirali, res da je bila "provida" in da so bili aktivni,
se pa dostikrat čudim na cesti, policijski avto, nekdo naredi res veliko neumnost, vožnja v rdečo, izsiljevanje in oni
sploh ne odreagirajo... Štekam imajo drugo nalogo tisti trenutek, ampak vsenoo, bi večje prekrške morali odreagirati,
ker drugače imaš občutek da lahko vse počneš...

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.785
2.599
113
Raje kot avte imam tole:

1700039397330.png
1700039432085.png
1700039667653.png

jello

Guru
22. sep 2008
10.261
3.902
113
Resno no ... A dejansko misliš, da nihče tukaj ni zmožen "položiti na mizo" takšne vsote.
Sploh pa ob dejstvu, da je tvoja zahteva totalni hec. Ne bi rekel, če bi predlagal tekmo na čas, kdo hitreje prevozi neko razdaljo. V tem primeru bi res bilo težko terati na polno v nepoznanem avtu. Ampak ti si rekel prevoziti od A do B. To zna vsak na pol sposoben voznik.
Lepo te prosim, kup ljudi tukaj gor je, ki so zaslužili, vozili (in kakšnega tudi parkirali v koprive) za cel kamion "mustangov", pa nikomur od njih ne pade na kraj pameti da bi z enim mlečnozobcem tukaj napihovali jajčka.