Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ma glavn, da tam, kjer živiš, ni neprilagojenih čefurjev blizu.
Zgago delajo tako v mestu, kot na vasi.
BASTA !!
No , v mojem okraju je nekaj čefurjev in niso v moji neposredni bližini..
imajo lepo postavljene bajte z lepo urejeno okolico in SO tudi zelo prijazni ljudje... govorijo zmerom in zelo dobro slovensko..skratka normalni ljudje in niso taki kot naprimer čefurji v litiji--kater samo čaka kdaj bo kja ukradel ali naredil kakšno zajebancijo...
Citat:
Uporabnik softi pravi:
otroc majo fulll velik dvorisce..igrahjo se z dreki in medvedi..al ap sami s sabo..
V ljubljani se pa ve da se otroci igrajo na igriščih posranimi s pasjimi iztrebki in odvrženimi mamilaškimi inekcijami...je bilo že po televiziji in se ne trudi zanikat !
Medvedov pa ni v moji okolici... če bi pa bil, bi ga pa že zdavnaj jagri odstrelili ... mogoče tudi jaz
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
ksz
Mene je vedno zabavalo delati v blokih, vsem fantom sem naročil naj v nobenem primeru ne rečejo niti besede in ignorirajo ves folk.
Ja sj, nekaj časa to gre, ko pa vidiš da živijo zato da delajo zajebancije..ti pa film poči in se gre na na nehuman način biznis delat...
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Tle se govori, kot da izven LJ dejansko ne moreš nič. Sem se preselil iz LJ v Trebnje in mi je precej bolj komot. Vso infrastrukturo imam peš v krogu 200m. Pa optiko v stanovanju tudi. Res ne vem, kaj je tako hudo. V LJ sem dejansko moral za vsak pasji drekec naredit n km po gužvi.
Zdaj mi je jasno zakaj toliko sovraštva pri tebi glede ciganov in NIKOLI besede čez čefurje...jasno jasno..
pa še to povej kdo ti je ustreli v tvoj avto? Zdaj bi že moral vedet