Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Drgač pa ti tapameten-dj povej kaj je zate vukojebina...
A je morda to kraj kjer ni na enem kupu oziroma hiši oziroma bloku tam čez 300 ljudi , kateri imajo vsakodnevne probleme in se potem znašajo s svojim umotvorom nad sosede ki je oddaljen za eno steno?
Tvoja izkušnja je verjetno premosorazmerna odnosu z določenim "sosedom.
Jst nimam nobenih problemov z nobenemu iz svoje okolice...mene imajo za boga..ker sem bolj kot ne dobričina..to itak ne boš kapiral ker nisi naa podeželju doma..
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
A je vukojebina slučajno to da ni nobene gužve na cesti, katera ti vzame povprečno dve ali tri ure na dan v žgočem plehu na štirih kolesih?
Si ti poklicni šofer? Jaz imam 10min do službe + izumili so klimo
nisem šofer, imam pa delavnico stran od bajte okol 50 metrov. Glede klime sem pa mal mim brcnil ..priznam
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
A je vukojebina to , da nobenega soeda ne motiš, če rigneš po malici?
Ne, to je pomanjkanje bontona.
boš priznaal da nisi nikoli?
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
A je vukojebina to da nimaš onesnaženega in smrdljivega zraka zunaj?
Odvisno kaj ti smrdi. Ti si gnoja navajen, je kot afrodizijak.
gnoj naj bi se smatral pod bio..dober za gnojenje rastlin. Najbližje do mene gnojiše je oddaljeno okol 300 metrov. Tebi pa izpušni plini vsak dan prodirajo v stanovanje... upam da nimaš otrok, ker se ti bi mogoče smilili..al pa ne? Bog si ga vedi
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
A je vukujebina to, da nimaš gužve v trgovini in ne kupuješ tisočkrat prešlatanega sadja v trgovinah??
V vaši eni trgovini ni gužve, v izbiri mojih 35ih v 1km krogu so pa vse full.
Kaj pomeni po meščansko full? se lahko normalno pogovarjaš ali si prisiljen se tako obnašat in si podrejen sostanovalcem v bloku?
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
A je vukujebina to , da imaš lahko vhodna vrata na stežaj odprta--tudi ko te ni doma, saj je rizik vlomov v "vukujebini" zelo majhen..napram blokovskim naseljan kjer se krade po tekočem traku...
Zaklepat za sabo je res grda čednost. Ti ti ti devil. Prilika dela tatu.
prilika dela tatu--to je res. Če pa poznaš vse ljudi v svojem ožjem in širšem okraju..se pa to izniči-se ti ne zdi? V blokih marsikdo ne pozna soseda čez steno..pa sta oba že deset let v istem bloku. Zakaj je tako ne vem in se mi zelo čudno zdi , trapast pa še bolj.
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
A je vukojebina to , da nimaš okoli bajte raznorazne preprodajalce mamil in ostale neuravnovešene paciente?
O deliverance neuravnovešenosti malomeščanstva nebi ravno predolgo razpravljal.
bi imel preveliko za povedat. Prav , pustimo to
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
A je vukojebina to da se vsi med seboj poznamo in si pomagamo?
Branjevke. Meni tudi sosed pomaga, jaz tudi njemu. To da ne poznam 300k ljudi je pa verjetno moja krivda. Premalo hodim ven.
To je pohvalno da rad pomagaš sosedu, kaj si mislil z branjevkam pa ne vem.....