Avtotehna VIS (Opel) - nesposobnost

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
Na avtu sem imel 2 praskici z parkirišča na levi strani, pač se pozna da živiš v centru Ljubljane oz. veliko po garažnih hišah in uveljavljal kasko. V torek se z njimi dogovoril da pripeljem avto, včeraj avto prevzel, že ko sm avto prevzel mi napisal napako zadnje stop luči, ampak sm si reku pač neki normalnega, sej vsakmu lahko crkne žarnica (tud na zadnjem boku je bila praska). Po tem smo šli direkt v Ribnico. Na parkingu sem opazil da se vrata sploh nočejo zaklenit! Zaklene-odklene, verjetno kakšen kontakt, ugotovim da se leva sprednja vrata sploh ne morejo zakleniti, lepo, pokvarili notranji mehanizem alpa ključavnico. Kolega mi potem pove, da so verjetno notranjo tapeto dol z vrat dajal in tam tud pokvarili zaklepanje.

Lepo pustiti odklenjen avto čez noč.

Danes sem se vrnil tja, najprej napizdil vodjo (karkol je že), skupi z njim sva se odpeljala do "serviserjev" zadaj, kateri so rihtal avto, njim še enkrat razložil.

Vodja ličarske delavnice mi takoj dal nadomestni avto in sm jim tud rekel, da še danes hočem svoj avto nazaj.

Aja, potem še zvem da se to pri njih DOGAJA VSAKODNEVNO!! Stranke se vračajo...
Da o tišanju avtov zadaj (dobro skrito očem strank) njihovih vajencev ne govorim.

Aja, pa še usnje so mi našprical s sprejem za plastiko, tko da se lepo "blešči".

Mogu sm, naj si še tisti zamislijo, kateri servisirajo avto pri njih.

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Zato pa jst sam sebi serviseram avte, in tudi ko bom novega kupil si ga bom sam serviseral. Nejebem sploh. Se vidi da smo na balkanu in da je pristotno tisto razmisljanje :"ko ga jebe nije moje"

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Enkrat sem tja peljal avto od mame, ker ga je pač tam kupila. Nikoli več. Še dobro, da imam sam drugo znamko in relativno soliden servis zanj.

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.574
9
38
Imam kar nekaj izkušenj z Avtotehna VIS (Opel) v preteklosti,pa sem dejansko vozil vectro za vsak drek 2x nazaj na koncu sem bil kot testni voznik vsak mesen na servisu.

B81

22. jul 2007
37.602
10.899
113
Ok, vsega tudi ne moreš serviserjem pripisat. Čudežev ne morejo delati.
Joke
grin1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Saj res, to je tam kjer so mi ob nakupu zimskega kompleta prodali in namontirali 3 nova platišča in eno staro kavsnjeno rjavo, ena od novih gum pa je imela že bulo - žal na notranji strani. Rjavo poškodovano platišče sem opazil šele spomladi ob menjavi.

Namig: zaupanje je v redu, kontola je še boljša. Snameš radkape in pogledaš, če so res vsa platišča nova črna. Kar takoj pred servisom....

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Saj sem pol šel tja - in so se mi smejali v glavo, kao, po pol leta boš zdej nekaj trdil, z gumo si nekam zadel (100% nisem), platišče si sam poškodoval itd. Ker se nisem pustil odgnati je prišel še en kao hud in začel nekaj lajati name, kaj si zmišljujem...Pa sem odpujsal. In nisem šel nikoli več tja na servis, tudi drugega avta nisem več tam kupil. Še znamko Opel so mi zasrali, čeprav niso slabi sami po sebi - Corsa C je bila prav prijazna za vožnjo.

Lahko da so imeli slab dan. Nič hudega. Saj obstaja še veliko drugih znamk vozil.

Jerez

Pripravnik
27. jul 2007
561
0
16
Dokler bodo imeli v neomejenih količinah servisiranje oplov, ki so službeni, se jim kratkomalo j..be

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Glede njih sem slišal že marsikatero pripombo. Tudi sam nimam ravno dobrih izkušenj z njimi. Ko sem pošiljal poizvedbe za novo Astro iz njihove strani sploh nisem dobil odgovora (poslal sem jim tri maile, saj sem mislil, da sem v prvem in drugem poizkusu nekaj zaj...). K sreči obstaja dobra konkurenca...AH Moste.

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Meni se zdi bedno, da si šefa takoj "napizdil". Pač ... ljudje delajo napake in mislim, da bi bistveno več dosegel z lepo besedo. Razumem, da so zadevo pokvarili/uničili .. karkoli. Misliš, da s kultivirano besedo ne bi nič dosegel?

A misliš, da se ljudje iz T-2 in Telekoma na skupnih sestankih grdo gledajo? Javnost napihujejo s tem, kako TS "zajebava" ... ko pa je na vrsti srečanje vseh operaterjev je pa na vrsti pivo skupaj in !!prijateljsko!! druženje. Zadnji lep primer tega je torkov sestanek na GZS (operaterji vs APEK + Janša) na temo konkurence, če že želiš primer
smile-1.gif

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Meni se zdi bedno, da si šefa takoj "napizdil". Pač ... ljudje delajo napake in mislim, da bi bistveno več dosegel z lepo besedo. Razumem, da so zadevo pokvarili/uničili .. karkoli. Misliš, da s kultivirano besedo ne bi nič dosegel?

A misliš, da se ljudje iz T-2 in Telekoma na skupnih sestankih grdo gledajo? Javnost napihujejo s tem, kako TS "zajebava" ... ko pa je na vrsti srečanje vseh operaterjev je pa na vrsti pivo skupaj in !!prijateljsko!! druženje. Zadnji lep primer tega je torkov sestanek na GZS (operaterji vs APEK + Janša) na temo konkurence, če že želiš primer
smile-1.gif

Malce nakladaš o tem, kdo se je tudi v resnici udeležil tega dogodka, oz podal mnenja na stanje konkurence na slovenskem. Nekaterih niso namreč nič vprašali. Skratka, vse ostaja v skladu z "nacionalnim interesom".
uf-1.gif

Ogo

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
najglasnejsi so bli T-2jevci in Amisovci
smile-1.gif

Aja, pa Mobitel je skrbelo, da ce bodo morali v nedogled pustiti gostovanje Tusmobilu. Njim to ocitno ni v interesu, ker si zelijo z (citiram) "boljso pokritostjo" zagotoviti kljucno prednost pri trzenju svojih storitev in na podlagi tega pridobivati uproabnike

ampak pustmo stat to...

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik PiLLLe pravi:
Zato pa jst sam sebi serviseram avte, in tudi ko bom novega kupil si ga bom sam serviseral. Nejebem sploh. Se vidi da smo na balkanu in da je pristotno tisto razmisljanje :"ko ga jebe nije moje"

Verjetno imaš tudi prostor za to, kar je dosti lažje ali pa delaš samo manjše servise kot je menjava olja
smirk-1.gif

lp

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Glej da ti nebojo istiga dali,ker to tudi delajo.

Zahtevaj da zadeve ne odpakirajo,dokler ne prides tja in jo pred tabo nalepijo.Ker drugače bodo dali silikon gor in zalimali...to pa ni to.

lp

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
ksz....jest imam pozitivne izkušnje, na avtu je bilo potrebno kleparsko in ličarsko popraviti sprednja vrata in blatnik, ter zadnji odbijač pobarvat (parkirišče), zavarovalnica nadomestnega vozila ni hotela dati (pač drobni tisk) čeprav full kasko. Na VISU je dal prodajalec pri kateremu je bil avto kupljen nadomestno vozilo brezplačno za cel teden, čeprav bi lahko rekel da ni šans. Zaenkrat vse ok glede njih.

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Meni so morali pa naročiti nov odbijač in ga namontirati. Potem se pripeljem na dogovorjen datum in mi povejo, da so namesto rumenega odbijača pripeljali belega, ker se kao barva moje karoserije ne ujema z s številko barve, ker naj bi bila napaka v številki pod mojo haubo. No, a moram reči, da številke niti ne rabiš kaj dosti, saj zraven cifre lepo piše "giallo ginestra", imajo pa samo eno tovrstno barvo. No, potem sem prišla kakšen dan kasneje in so mi zadevo namontirali. Kako so zadevo skupaj spravili pa niti nočem vedeti. Začuda se je čez eno dobro leto letvica ločila od odbijača. Kako je to možno pri avtu, ki je skoz v garaži mi ni jasno. Lahko, da so mi dali gor staro letvico (po naročilu zavarovalnice) ali pa so pač malo manj natančni. Naj omenim še, da je bil avto barvan še pri nekem "vaškem" kleparju in na še enem pooblaščenem servisu. Začuda so se številke barve pri njih ujemale.
grims-1.gif

Za nadomestni avto pa sem dobila eno staro policijsko Astro, kjer sem se morala usesti na zavoro že na začetku zaviralnega pasu na obvoznici, če sem se hotela do zaključka klanca (in semaforja) ustaviti.
hysterical-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Hehehe, glede tiscanja strankinih avtomobil je podobno tudi pri AC intercar..
aplauz.gif