VIN je od bmw-ja. Sicer pa je pozabil napisati, da je vozilo bilo uvoženo 26.3.2016 z magičnimi 112.000km.
Nobenega dela ne omaluvažujem, Lahko ga kritiziram, če se mi ne zdi OK, ampak spoštujem, da je nekdo vložil trud. Poleg tega moje privatno mnenje tule na forumu nima nobene zveze s tem, kaj je v reviji objavljeno. Tudi dizlov privat ne maram, pa jih testiram(o) in pohvalim(o), kjer je treba.To se bo malo verjetno dočakalo, glede na to kako že tukaj s svojimi komentarji omalovažuje delo teh ljudi.
Rokavica je vržena. Sedaj je na potezi, da se izkaže.
Je pa s tem, ko je napisal, da je lastnik 7 let, se praktično pohvalil, da je sam zbil kilometre. Fizične osebe se tudi lahko prijavi za poskus goljufije?Itak, saj je nov avto, zamenjana sklopka, itd.
Je pa s tem, ko je napisal, da je lastnik 7 let, se praktično pohvalil, da je sam zbil kilometre. Fizične osebe se tudi lahko prijavi za poskus goljufije?
prispodoba rokavice je vprašanje častiŠkoda rokavice. Ker te po tleh ležeče rokavice ignoriram. Izkazovat se pa tudi nima kaj pred ALterjevci.
Ne bomo objavili povezave na avtolog.si, ker od tega nimamo koristi, lahko nam kvečjemu kakšen nategun zameri in neha oglaševati.Naredim, kar se mi zdi OK za revijo.
Vam kaj je "vreči rokavico", ampak še 1x: mi je vseeno.prispodoba rokavice je vprašanje časti
Ne bomo objavili povezave na avtolog.si, ker od tega nimamo koristi, lahko nam kvečjemu kakšen nategun zameri in neha oglaševati.
obične press.titutke torej?
Boš dobil tale link pod nos, ko boš naslednjič spet kričal, kaj bi morali drugi/država narediti.
Tam to ne velja,To je Celjanom oproščeno
https://webcache.googleusercontent....4829-p-1990-e34-m5/+&cd=2&hl=sl&ct=clnk&gl=siNaredi print screene oz. sprintaj, če se ti da ubadat s tem.