Mobikrog bi itak zaprli, tista nesreče s tem ni imela zveze.
Na leta 1998 je bilo na GHD Ilirska več mrtvih, dirka je še vedno. Tudi na primorskem je že bilo hudo, pa se je tam še dirkalo. Tudi na relijih so bili mrtvi, pa jih imamo še vedno.
Kar pa se tiče fotografov: ti ljudje so tam profesionalno, vedo kaj delajo, vedo, za kaj tvegajo, kadar tvegajo. Tu in tam gre kaj narobe (tudi v tujini, ne le pri nas, poznam kar precej primerov). Poklicno tveganje. In tudi na velikih dirkah ni drugače. V Monzi sem slikal na koncu ciljne ravnine, desno pred prvo šikano. Ne izza zidu, ker lepo sem malo pred njega zlezel, daje bil boljši kot. Če bi šlo na bremzanju kaj narobe, bi me odnesli, tam je 300+. Ampak slike so bile pa odlične - itak pa sem naredil le eno serijo, ker ko je prva skupina mimo priletela, me je minilo tam stat. Varnostniki so se sicer trkali po čelu, rekli pa niso nič.
V Logatcu s sedaj, ko je rpoga splejana drugače, 2 ali 3 mesta, kjer jaz na tekmovanju ne bi stal (prej sem pa vedno, ko je bila proga drugače speljana) in to, kjer se je zgodila nesreča, je eno od njih. Ampak to še ne pomeni, da gre za kiks organizatorja.