I
Izbrisan uporabnik 474
Tudi meni se čudno zdi, zakaj se toliko graja naše AC (sicer je pri nas nacionalni šport, da je trava pri sosedu bolj zelena). Sem v zadnjih 5. letih prevozil precej Italije, Avstrije, Nemčije... Pa se nekako ne morem strinjat, da bi imeli kaj slabše ceste, kot naši sosedje. Cesta Šentilj - Graz je obup. Cesta Graz - Dunaj je še večji obup, kjer se na koncu treseš, kot da bi imel Parkinsonovo. Cesto Graz - Celovec ne poznam, ampak so jo pacali še počasneje, kot pri nas. Pirnska AC je kar OK, ampak draga kot žafran.
Italija mora graditi dodatne pasove, ker so rush hour mimo mest grozni. V Milano sem lahko prišel iz MB-ja v 4. urah, ali pa 8.
Nemčija ima zelo malo res vrhunskih odsekov, ostali so čisto povprečni, stari asfalt, odvodnjavanje tako-tako, vožnje "bez granica" je povečini utopija, kot nažiganje 250 km/h cel čas.
Za moje pojme je edina sramota naših AC tale od MB proti madžarski (pomurka), kjer si res ne znam predstavljat, zakaj niso naredili odstavnega pasu in še več - zakaj ni nobeden odgovarjal?
Italija mora graditi dodatne pasove, ker so rush hour mimo mest grozni. V Milano sem lahko prišel iz MB-ja v 4. urah, ali pa 8.
Nemčija ima zelo malo res vrhunskih odsekov, ostali so čisto povprečni, stari asfalt, odvodnjavanje tako-tako, vožnje "bez granica" je povečini utopija, kot nažiganje 250 km/h cel čas.
Za moje pojme je edina sramota naših AC tale od MB proti madžarski (pomurka), kjer si res ne znam predstavljat, zakaj niso naredili odstavnega pasu in še več - zakaj ni nobeden odgovarjal?