No, Pipistrel je premaknil proizvodnjo v Italijo samo zato, da lahko UL letala izvaža v Ameriko. Italija ima trgovinski sporazum z ZDA sklenjen, Slovenija pa ne.Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
V bistvu manj, pravijo Bevog, Rutar, Pipistrel ...Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
In kaj država zaposlenemu nudi za to? Nič, le obstaja.
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Tako je. Davek se plača enkrat. Me zanima, če bi v obratnem primeru, da bi bili davki v A višji, potem doma dobili povrnjeno razliko? Se normalno spodobi, da vsi enako davkov plačamo...
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kaj ima trošarina in DDV z dohodnino?
Citat:
Uporabnik dejvi pravi:
nevem zakaj debata ne tece raje v smeri, da bi bilo potrebno v sloveniji znizati davke in prispevke, ki so itak najvisji v evropi, potem pa tega problema ne bi bilo, zdruzite se in protestirajte pred parlamentov v lj in bodo tudi nase place za 20% visje in bomo vsi zadovoljni
lp
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Je pa dohodnina edini, oz najbolj znan davek, ki ima lestvico, glede na prihodke posameznika.
Torej, bogatejši plačajo več, revni manj, največji reveži pa celo nič, kar pa recimo pri DDV nima veze in vsak plača enako davka.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
zakaj je ustavno sodišče skenslalo ta privilegij.
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
In ti migrantje so to v večini primerov kot pri nas bosanci. Avstrijci imajo nas Slovence za bosance.
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Večina nas pa dela v Slovenji... In smo budale, kajne? Mi se pustimo molt, uni, uni so se pa znajdl, so pa nedotakljivi.
Zaradi mene ne rabijo plačat dohodnine. Samo naše prispevke naj jim poračunajo. Pa bomo kvit.