Budale bomo po tem ko ne bomo dobili od njih niti centa. Kakor hočeš.Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Večina nas pa dela v Slovenji... In smo budale, kajne?
In spet udari cvet alter-inteligence.Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Večina nas pa dela v Slovenji... In smo budale, kajne? Mi se pustimo molt, uni, uni so se pa znajdl, so pa nedotakljivi.
Zaradi mene ne rabijo plačat dohodnine. Samo naše prispevke naj jim poračunajo. Pa bomo kvit.
V bistvu manj, pravijo Bevog, Rutar, Pipistrel ...Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
In kaj država zaposlenemu nudi za to? Nič, le obstaja.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ja saj lahko vsak spakira kufre v AT, a ne?
Brez skrbi, nikoli nisem delal v javnem sektorju, ampak v proizvodni firmi v lasti tujca! In delal sem več kot 8 ur dnevno! Še vedno ne dojameš, da imajo ti ljudje, doma v bližini državne meje, večje možnosti, kot ljudje v osrednjem delu države! In s tem, da so si našli delo v tujini, so napravili največ predvsem zase in svoje družine! Ampak to še ni razlog, da bi ti ljudje bili privilegirani v primerjavi z ostalimi zaposlenimi!Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Citat:
Uporabnik Janez_Krajnski pravi:
Brez argumentov nakladaš! Tile, ki štrajkajo, so ravno tako dolžni plačati razliko dohodnine, kot vsi ostali državljani Slovenije! Zakaj bi morali biti privilegirani??? Tudi v Sloveniji se ljudje do delovnega mesta marsikje vozijo ali hodijo uro ali dve. Tudi za te, tako imenovane "apače" veljajo slovenski zakoni in brez kakršnihkoli oprijemljivih argumentov zganjajo proteste! Sicer pa imajo možnost preseliti se v Avstrijo, pa ne bodo imeli teh problemov!
Še eden s polno ritjo in službo v pisarni v javnem sektorju? Se vi sploh zavedate, da bi bili ti ljudje na grbi vseh v Sloveniji zaposlenih, če se nebi pobrigali za sebe in si našli delo pri sosedih.
Še enkrat se ponavljam. Državo je treba prisilit, da vsem zniža davke in prispevke na Avstrijsko raven ne pa da plačujemo nenormalne visoke dajatve za gnilo državo, ki nam ne da ničesar samo jemlje.....
Citat:
Brez skrbi, nikoli nisem delal v javnem sektorju, ampak v proizvodni firmi v lasti tujca! In delal sem več kot 8 ur dnevno! Še vedno ne dojameš, da imajo ti ljudje, doma v bližini državne meje, večje možnosti, kot ljudje v osrednjem delu države! In s tem, da so si našli delo v tujini, so napravili največ predvsem zase in svoje družine! Ampak to še ni razlog, da bi ti ljudje bili privilegirani v primerjavi z ostalimi zaposlenimi!
Seveda, zatret je treba svojat pridobitniško. Če smo vsi v dreku, je treba še tiste potunkat, ki poskušajo izplavat...Citat:
...
Brez skrbi, nikoli nisem delal v javnem sektorju, ampak v proizvodni firmi v lasti tujca! In delal sem več kot 8 ur dnevno! Še vedno ne dojameš, da imajo ti ljudje, doma v bližini državne meje, večje možnosti, kot ljudje v osrednjem delu države! In s tem, da so si našli delo v tujini, so napravili največ predvsem zase in svoje družine! Ampak to še ni razlog, da bi ti ljudje bili privilegirani v primerjavi z ostalimi zaposlenimi!
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Zakaj bi jih potunkal, saj pa imajo iste pogoje, kot vsi ostali slovenci...
Dejanski bi ostale slovence potunkal, če bi migrantje še vedno imeli posebno olajšavo, kar je tudi bil razlog, zakaj je ustavno sodišče skenslalo ta privilegij.
protestiramo samo za oprostitev obsojenega kriminalcaCitat:
zdruzite se in protestirajte pred parlamento