Audi z ljubljansko reg.št. na dunajskem gradbišču

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Ausc pravi:
Ce je bil avto ze pred gradbiscem tam, je stal dobesedno sredi ceste. Pa verjetno je bilo kje oznaceno, da se bo delalo, ampak cudno, ravno "slovencu" v zlupanem audiju sredi Dunaja se zgodi, da parkira tam, kjer ne bi smel. Res smola
hysterical-1.gif

Tista bela črta na prvi sliki verjetno kaže parkirišče. Avto lahko da stoji tam že kak teden (šel delat kam dalje, leži v bolnici, bilokaj), vmes so postavili kakšna obvestila ampak lastnik ni videl.

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
NO saj na slikah zgleda, kot da ima avto nekaj potegnjenega čez sprednjo šipo, tako da je možno da avto tam stoji dlje časa. Kje v dunaju pa je to, da se preveri ali je to ulica ali parkirišče.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.198
3.562
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Zanzibar pravi:
Dej tiho bodi... samo da naši to vidijo, bo šlo po hitrem postopku v sprejetje
smile-1.gif
Saj pri nas pa po zakonu bager sploh ne sme vozit po cesti, ampak le po gradbišču. Za prevoz po cesti bi se morala uporabiti avtovleka, ampak to noben ne dela in se z nezavarovanimi bagri vozijo po cestah. Prometne nesreče sicer niso pogoste, je pa se že zgodilo in ja, podjetje/posameznik plača iz svojega žepa, pa še kazen par tisoč evrov. Jodlarji imajo to bolje poštimano.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.638
3.091
113
v lokalni ostariji
pbutec ni čisto tako

kombinirka se lepo pelje po cesti, vendar mora imeti AO zavarovanje. prav tako gumaši.
goseničarji pa se ne smejo voziti v prometu, ker nimajo luči, smerokazov... morajo pa biti prav tako zavarovani AO itd...

in vsi, ki jih poznam ter razmeroma dosti vozijo v prometu ( ki nima stroja samo za okoli bajte) imajo sklenjene AO police:)

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Niso gradbeni stroji lih moje področje, samo a niso eni tut registrirani al se motim al je to včasih bilo?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Aha, pol sem verjetno kaj zamešal, ne vem zakaj sem imel v spominu, da sem na enih strojih videl tablice.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Samo res. Nazadnje na avtoslalomu v St.Paulu sta bila 2 avtomobila kljub tablam parkirana na območju prireditve. Poklicali so viličarja in oba avtomobila prestavili. Je imel pa stric kar zanimiv izraz na obrazu ko je prišel po avto in je bil čisto drugje, tam ko je bil parkiran pa je bila proga.

Žal niso upoštevali mojega predloga, da bi ga dali na streho trgovine, če je že bil ravno viličar tam
evil.gif