Audi A3 TFSI 1.0

krko

Guru
5. sep 2010
2.697
1.397
113
Jaz bi zapeljal A3 in Golfa na testno vožnjo in se odločil na podlagi občutkov v notranjosti vozila. Na zunaj sta mi oba všeč, ampak lepota je subjektivna.
1.0 mlinček s 116hp bo čisto ok za mestno in primestno vožnjo. Pa tudi kakšen kilometer po AC bi bil povsem vzdržen.

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Čakam zdaj kakega genija da mu predlaga škodo rapid, ker to je tak vse isto, samo druga značka.

Jaz bi rekel če imaš pare, vzami audija. Golfa imaš na vsakem vogalu 3. Meni je sicer audi še bolj sterilen od vw, ampak pač stvar okusa. A3 v limo verziji pa malo pimpan, pa mi je všeč.
Če si z 1.2tsi zadovoljen, boš z 1.0 še bolj, ni slišat da bi bilo kaj z njim narobe, se je vw pri prejšnji generaciji naučil male turbače delat in že 1.2 v zadnjih letnikih so neproblematični.

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.216
191
63
Noben nikoli tega ni reko, samo mi je blo smešno, ko smo kupovali Superba, kak ste se vsipali, kaki luzerji - kupujejo Škodo in mislijo, da majo A6, saj je vse isto. :p
Sem pa dobil dva res uporabna nasveta, zadovoljni. :)

Pač revčki ne poštekate, da ni šans, da dam za neko limuzino A6 80k... Pač vedno gledam, da kupim potrebam primerno.
Pol raje dodam 10k in imam italijanski strup - vsaj vem zakaj sem dal cekin... :cool:

Če je dedu všeč A3, naj kupi, zadovoljstvo je dosti vredno. 1,2 in 1,4 TSI z jermeni sta BP motorja, po moje bo 1,0 lepo služil.

Nazadnje urejeno:

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.216
191
63
Točno to je bil komentar enga v 20 let starem BMW in z 890 tonsko babo. :cool:
Pač ni kljuke za izredne tovore.
Sry za offtopic.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
890 tonsko babo. :cool:

Huh, grda grda. Predlagam ti da prebeš še enkrat kaj točno si napisal, se posipaš s pepelom in pobrišeš to kar si napisal. Lahko se mi tukaj gori prepucavamo katera gara je boljša ampak da s prve žališ nekega človeka ki ga najbrž sploh ne poznaš pa res ni lepo niti doraslo. Razmisli kaj si napisal....

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Zgolj to še... nevem koliko si star ampak glede na napisano ne kaj dost več od 20, ti pa vsekakor ne želim situacije da spoznaš 20 letno punco z lepo postavo in ko bo prilezla preko 30 let in ti rodila 2 otroka in zaradi hormonov ali dedne podvrženosti eksplodirala da ti kdo reče na ulici da imaš 890 tonsko babo? Razmisli... Ni vedno vse črno belo. Aja pa tudi jaz imam rad postavne, spoštujem pa vse, hvala bogu ne sodim ljudi po kilogramih.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
KSZ... Kaj nima Audi zadnjih letnikov v ljudski verziji Xenon, za doplačilo pa LED? Golf ima pa v ljudski verziji halogen? Žem po tem se vidi premium razred. Drugače pa konkretno A3 je olimpijski golf.
Pa tisti ki je bil pameten z Rapidom... Rapid je nižje na prehranjevalni lestvici kot pam Fabia, ki naj bi bila primerljiva s Polotom... Vse je pa daleč stran od A3 segmenta.

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.216
191
63
Ja normalno, kdo bo pa delal 600 različnih motorjev, 5 jih spiliš v nulo in v vse avte koncerna vgrajuješ. :)
Upam, da bojo tele TSI tak izpopolnili kot so legendarne večne 1.9 TDI...

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic