Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Sam tega Bucota pa res hvalte
. Če ne bi alterja poznal, bi se še k njemu zapeljal.
Pa teli Bušmani res niso, da bi zdržali kakega jurja na let? Recimo pa kako BCS po kilometru vlake pripeljat. Al pa z gostilne po host domov it?
Ja, saj za neko "lepo" uporabo so v redu, to mislim cesta, makadam, kakšna lepša gozdna pot...
Jaz imam takle model:
http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=5764888 ampak ga imam v vikendaški hiši, kamor hodim poleti mogoče dvakrat na mesec in sem v zadnjih dveh letih z njim naredil okoli 800km. Ni registiran, ker se vozim samo po stranskih cestah, ne preveč daleč. V tem času sem menjal puše,končnike,ležaje. Preverjanje vijakov in gibajočih se delov vsakih 100km...
Sam sem se že prej pripravil, da za malo denarja bo malo muzike, ampak me ne moti, ker ga uporabljam res redko... Ko mi zapaše, pa mi da kar hočem od njega (zadnji konc malo pleše, kakšen kamnolom da se malo zdivjaš), brez kakšnega skakanja seveda...
Je pa še ena varianta, za tiste bolj tehnične: Lahko ga kupiš v škatli in ga sestaviš sam... Prej zamenjaš vse vijake (ker priloženi, so skoraj plastični), zglobe (vem da za mojega paše od katre
Če bi bil denar neomejen bi pa kupil kakšnega raptorja recimo
Naj tudi omenim, da se zadeva zvrne precej hitreje kot dražji ATV-je in res ni namenjena dirkanju...
Kar se pa Bucota tiče, jaz sem bil tam dvakrat, po telefonu oblublja eno, prideš tja nič ne drži (ni tistih modelov, ki ji ima na netu) ali pa te postreže njegova mama (al kaj je že), ki pač o stvari nima pojma...