Mislim, da je vseeno bolj zanimivo spremljati večminutno bobnenje take ogromne rakete kot pa njen ognjemet. Delta IV Heavy je res makina.Citat:
Uporabnik Pac_Man pravi:
Braniš se ognjemeta iz več 100 ton goriva?
Mislim, da je vseeno bolj zanimivo spremljati večminutno bobnenje take ogromne rakete kot pa njen ognjemet. Delta IV Heavy je res makina.Citat:
Uporabnik Pac_Man pravi:
Citat:
Uporabnik pinkobalinko pravi:
Citat:
Uporabnik Pac_Man pravi:
Tudi jedrsko eksplozijo bi bilo 1x v življenju zanimivo videt. Seveda na neposeljenem območju in na varni razdalji.
Sem se v Hirošimi pogovarjal z možakom, ki je jedrsko eksplozijo spremljal iz svoje kasarne na drugi strani zaliva. Ja po toliko letih je to res material za pripovedovanje, ampak takrat pa ni bilo ravno prijetno.
Kaj pa teb zdejle ni jasn?Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Pa za printscreen res ne potrebuješ fotoaparata no
Hm, ne vem točno, mislim da 1990-1991Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Telefona tudi ne, kerega davnega leta pa je bilo to?
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Nič nisem pisal o tem, da je kriva ruska raketa. Moja teza je samo, da je NASA iskala najcenejšega ponudnika za dostavo robe. In gotovo so bili ti ruski motorji cenejši od kakih na novo razvitih ameriških...
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Nič nisem pisal o tem, da je kriva ruska raketa. Moja teza je samo, da je NASA iskala najcenejšega ponudnika za dostavo robe. In gotovo so bili ti ruski motorji cenejši od kakih na novo razvitih ameriških.
Ne vem zakaj bi NASA iskala ponudnike najcenejših motorjev. Kakor vem se sedaj s tem ukvarja privatni podjetje.Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Nič nisem pisal o tem, da je kriva ruska raketa. Moja teza je samo, da je NASA iskala najcenejšega ponudnika za dostavo robe. In gotovo so bili ti ruski motorji cenejši od kakih na novo razvitih ameriških.