Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Verjetno drži par ur, saj to ne more dolgo držati glede na porabi in kapaciteto baterij.
Zaenkrat zadeva deluje in programje tudi. Le navigacija sygic je parkrat vrgla ven, sem mel kombinacijo pirata in druge verzije downloadane vsebine, je že na začetku težil. Pa tudi sicer sygic ne priporočam, preveč načičkano in preveč detajlev, tako da ne dela gladko.
Skratka za navigacijo iGO z edino omejitvijo, to je zaenkrat resolucija 960x xxx. Program ne podpira več.
Prav tako dodatna gps antena niti ni nujna, tudi brez nje najde satelite in deluje.
Še vedno pa ugotavljam "uporabnost" same zadeve. Sam Android mi ni všeč, vse je brez nekega reda, ikone nametane po ekranu, nastavitev veliko, preden najdeš obrneš pol menijev. Meni ta Linux/Android ni nikakor všeč. Kaj ostali uporabniki nosite poleg krpico, da nonstop brišete ekran?ta model ima palčko, vsaj nekaj, sicer stvar hitro postane negledljiva.
HDMI izhoda pa še nisem probal, nimam kabla pravega.
Še vprašanje? A se da tablico povezat na PC? najbrž že a ne, samo takšen usb kabl rabiš al kaj.
Kupil si poceni, pocasno govno, pa po njem sodis sistem, da ti ni vsec Go figure.