Android tablice

I

Izbrisan uporabnik #488

Lej, to je prva tablica, ki mi je prišla pod roke bolj "resno"
smile-1.gif

Videl in malo podrsal sem le po iPadu do sedaj pa po Galaxy telefonu (katastrofa).

Ekran deluje na dotik, normalno se odziva, poleg je palčka s katero tudi lepo deluje, pa še tipkovnico sem dobil poleg.

Ne poznam razlike med resistivnim in "x" ekranom.

Vklopiš in delaš, ni druge.

I

Izbrisan uporabnik #488

Aha, no tu pritisneš in dela, ne vem, tak kot na garminih in ostalih kjer mam touchsreen. Itak mi to ni všeč, ker je potem pol kosila na ekranu
smile-1.gif

alfist555

Fizikalc
4. okt 2007
1.823
1
38
Sepravi za 160€ definitivno vreden nakup? Daj se kak screenshot al pa video
smile-1.gif

Je navigacija mozna se kaka druga poleg iGo? Sygic? Se dobi napajalnik za v avto?

Pa se eno vprasanje...dela android market?

LP

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, iz Nemčije je prišel z DHLom (Če sem pravi videl je bil Stuttgart, ne Hamburg).
http://stores.ebay.de/minnasdesign od tega sem kupil

Dobiš že za 130 EUR naprej pri njem, če lepo dražbaš oz. glede na dodatke.

iGO sem dal gor s prve, naprava je še nerootana, sygic sem tudi naložil, je download preko 400mb nekih podatkov potem pa nisem našel ikonice, samo sygic download, nisem mel časa se igrat dalje, mora pa delat.

Tudi google maps navigation beta še nisem pogledal.

Android market je že inštaliran in "dela", sem snel angry birds in že igral.

Mislim da se dobi nosilec in napajalnik za v avto, samo to mora čudno zgledat, je preveliko... morda za kak tovornjak.

Na hitro sem sprobal divx in tudi dela, gladko.

Tudi ROMa še nisem zasledil za to tablico, je samo za andorid 2.2 verzijo, bo pa v kratkem najbrž.

Drugo pa težko rečem zaenkrat, wifi dela z 1.1Mbit mi je največ letelo, gps takoj našel satelite, čeprav je bil prvotno v shangaju.

Tipkovnice, ki je poleg še nisem utegnil sprobat, tudi miške ne.

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Pri tej licitaciji piše, da je zadeva iz Hong Konga... Posledično to pomeni, da te užgejo pri carini.

I

Izbrisan uporabnik #488

Tako, zdaj pa mi naj en razloži kaj si naj počnem s tablico... pol kosila je že na ekranu, ne vem zakaj bi to raje imel kot mini notebook, kjer lahko "podrsam" tudi kakšen resen špil.

2011-12-12-20-46-49.jpg