Android tablice

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
655
113
Najboljše da poiščeš kak test. Glede na to, da je priznan proizvajalec bi morala biti ok.
(Sem na hitro poiskal reviewe in so pozitivni http://goo.gl/4KKem ; samo en jamra da mu nek levi app ne dela)

Bolj je kriza s kakimi kitajskimi tablicami, ki so povsem noname in tudi supporta ter updejtov ni.

Po moje se je najbolj stegnat do Nexus 7, ker 200€ res ni dosti.
Če je pa še to preveč potem, pa kako kitajsko od Ainol, ki ima ok support in tudi dosti custom romov.

Nazadnje urejeno:

primo

Pripravnik
4. maj 2010
61
0
6
Koper
Meni nekaj ni jasno pri tablicah. Dandanes ima že vsak telefon vgrajen gps sprejemnik. Tablice pa so bolj redke opremljene z gps-om. Kaj je tako težko dodat gps, da bi bila tablica koristna tudi v avtu za navigacijo.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
futuristic: 200 a ne?

lepo piše 222€ + ptt...to pa ni več 200€...nehajte pisat o nexusu 7 za 200€, ker ni.

razen če kdo preko bolhe prodaja.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
655
113
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
futuristic: 200 a ne?

lepo piše 222€ + ptt...to pa ni več 200€...nehajte pisat o nexusu 7 za 200€, ker ni.

razen če kdo preko bolhe prodaja.

Daj ne jokaj. Ko sem dal link je bila cena 200€.
smirk-1.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik primo pravi:
Meni nekaj ni jasno pri tablicah. Dandanes ima že vsak telefon vgrajen gps sprejemnik. Tablice pa so bolj redke opremljene z gps-om. Kaj je tako težko dodat gps, da bi bila tablica koristna tudi v avtu za navigacijo.
še bolj čudno je to, da jih večina dejansko gps, pa nikjer v specifikacijah ne piše.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Vrjetno je treba za gps, bt... tudi kaj plačat (patent, avtorske...), pa tako SW kot HW nista zastonj. Ko pa to začneš seštevat, pa vrjetno tudi kitajci več ne pridejo s ceno do 150€. Vsaj jst si tako predstavljam, ker drugča ne vidim razloga, da ne bi vsega možnega naklačli noter. Tisti ki pa v spec skrivajo, pa vrjetno ravno zaradi zgoraj napisanega v oklepaju.

primo

Pripravnik
4. maj 2010
61
0
6
Koper
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Vrjetno je treba za gps, bt... tudi kaj plačat (patent, avtorske...), pa tako SW kot HW nista zastonj. Ko pa to začneš seštevat, pa vrjetno tudi kitajci več ne pridejo s ceno do 150€. Vsaj jst si tako predstavljam, ker drugča ne vidim razloga, da ne bi vsega možnega naklačli noter. Tisti ki pa v spec skrivajo, pa vrjetno ravno zaradi zgoraj napisanega v oklepaju.
Mislim, da to ni vzrok. Saj kitajci prodajajo tudi vsemogoče mobilne telefone in vsi imajo vgrajen gps sprejemnik.