Izrael - Palestina

erikson

Guru
25. avg 2007
26.252
9.421
113
Intervju z novo izraelsko veleposlanico tudi za POP TV.

frodoo

Fizikalc
16. maj 2026
123
106
43
Se pravi razlog, da večina nismo na pravi strani je neresnica. Cela porušena Gaza je fejk oz. foto montaža :bonk:
Ofkors. Trumpovi glupi filmčki izpred dobrega leta o rivieri v porušeni Gazi in z njegovim zlatim kipom so fejk, pa načrtovani izgon za Slovenijo Palestincev iz Gaze in države je fejk, al kako?

Pepe

Guru
20. sep 2007
14.589
6.196
113
Palestinci imajo po vsaki vsaki vstaji in vojni manj ozemlja. Sami vedo, zakaj si tega želijo, zakaj ne želijo miru za svoje otroke in zakaj ne pošljejo Hamasa nekam.
Za naš prostor pa je tradicionalno, da najvišja levičarska politika podpira teroriste. V SFRJ so odkrito podpirali PLO, Rdeče brigade in še koga. To je ostalo. Ob tem, da je po celi Evropi ogromno muslimanskih priseljencev, ki skušajo vplivati na javno mnenje, je rezultat jasen.

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: nacek in aljoman

frodoo

Fizikalc
16. maj 2026
123
106
43
Palestinci imajo po vsaki vsaki vstaji in vojni manj ozemlja. Sami vedo, zakaj si tega želijo, zakaj ne želijo miru za svoje otroke in zakaj ne pošljejo Hamasa nekam.
Za naš prostor pa je tradicionalno, da najvišja levičarska politika podpira teroriste. V SFRJ so odkrito podpirali PLO, Rdeče brigade in še koga. To je ostalo. Ob tem, da je po celi Evropi ogromno muslimanskih priseljencev, ki skušajo vplivati na javno mnenje, je rezultat jasen.
Hamas se je pripravljen umakniti iz Gaze in razorožiti, vendar Izrael kljub temu ne sprejme mirovnega načrta.

• Wow
Reactions: Gatto

Gatto

Guru
19. jul 2007
20.371
754
113
tu in tam
Kolaboracijska logika-tako nekako so delovali desni predvojni politiki pri nas...iz tega je nastala bratomorna vojna.

Pepe

Guru
20. sep 2007
14.589
6.196
113

frodoo

Fizikalc
16. maj 2026
123
106
43
Sam čudim se lahko, kolk so nekateri sodržavljani zabiti..in to še plozajo po netu.. :bonk:
Nima veze z razgledanostjo. Grozno je predvsem to, koliko sovraštva je v naših sodržavljanih. Prav navijajo za ubijanje nedolžnih ljudi. Meni je to nepredstavljivo, kako lahko sovražiš celo nacijo in zagovarjaš genocid. Ti ljudje živijo med nami in ti ljudje lahko še bolj sovražijo mene in tebe. Taki sprani ljudje ubijajo tudi nedolžne.

• Všeč mi je
Reactions: zakon