Android tablice

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
Najbolje, da jih kontaktiras. Pri bestmid sem takoj dobil quote ko sem izpolnil obrazec

Nazadnje urejeno:

sabla

Zelenc'
26. nov 2011
10
0
1
pozdravljeni.
eno vprasanje za vas poznavalce.
za dele sem kupo eno motorolo milestone (brez navodil itd) , ki pa sem jo uspel usposobit. ko pam sem hotel vstavit sim pa glej ga zlomka slota za kartico ni...a mi lahko kdo pove kaj vec o tem telefonu?ko ga prizges izrazi zeljo po vzpostavitvi nekega klica a se s tem potem nisem ukvarjo vec.torej kako se to potem registrira na doloceno sim, kaksn namig kje naj snamem navodila za ta tip telefona itd.lep pozdrav in hvala za pomoc

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
Ne moreš ker (očitno) imaš je CDMA verzijo - USA in tukaj ta aparat nebo delal (vsaj klicati ne mores). Navodila Google - motorolo milestone user manual (guide)

In zgresil si temo.

Nazadnje urejeno:

sabla

Zelenc'
26. nov 2011
10
0
1
ok sem ugotovil to tudi s pomocjo youtuba,in tudi reso zadevo,enostavno zmontiro drugo osnovno ploscico in dela kot mora.imam pa viska eno cdma plosco ce kdo rabi
evil.gif
lp in hvala

Nazadnje urejeno:

sssss

Pripravnik
5. maj 2010
211
9
18
Kupil sem mediona in sem zaenkrat izredno zadovoljen. Deluje zelo kakovostno in robustno. Poglejte si na youtube je polno filmčkov. Potrjen je tudi 4.0 update.

I

Izbrisan uporabnik #488

Daj ti par skrinov gor, saj maš polno programčkov =capture screen.
Verjemi da ni pretežko.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.495
7.010
113
399, ja. Jaz sem zadovoljna. saj niti ne vem, kaj sem od tablice pričakovala, nimam veliko izkušenj z njimi, ampak me je pozitivno presenetilo, kako gladko vse dela.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Če pa za 400€ od tablice ne moreš pričakovati, da brezhibno dela, pol pa res ne vem... jaz sem dal za Asus Transformer s tipkovnico mislim da 469€...

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.495
7.010
113
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Če pa za 400€ od tablice ne moreš pričakovati, da brezhibno dela, pol pa res ne vem...

Sem zmetala že večje zneske za beta verzije raznoraznih gadgetov, ker sem morala imeti nekaj, takoj je ven prišlo. Tablice so pravzaprav prva zadeva, kjer sem čakala, da se je neka zadeva prijela in da so se porodne težave zgladile, tako da ja, sem presenečena, kako me je nekaj stalo zgolj 400€ in dela brezhibno. Očitno mi bo to, da nimam več takega veselja in volje z gadgeti, prihranilo kar nekaj denarja in časa. Ko bo pa to dvoje popolnoma izginilo, se bo pa na denarnici itak najbolj poznalo, ker marsičesa sploh kupila ne bom.

Poanto drugega dela tvojega posta pa ne razumem. Budget sem si naravnala tako, da je morala biti spredaj še vedno trojka. Izbrala sem Lifetaba, ker se mi je zdelo, da dobim največ za ta denar. Asus Transformer je bil 350, s tipkovnico v začetku decembra, ko sem ravno kupovala pa na akciji 399€ (v Italiji, bencina ponavadi ne štejem zraven, ker mi vsak izlet dobro dene), Acer Iconia 340€ in Xoom 395€. Saj se cene med seboj ne morejo kaj dosti razlikovati, so praktično vse tablice enake.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.495
7.010
113
BTW, je kdo zrihtal cetifikate.
Prebrskala vsega boga in piše:
- da morajo biti v .pfx - to jih že tako ali tako imam
- da morajo biti v rootu sd kartice oz v /sdcard/. Sd kartice nimam, ker mi je 32gb zaenkrat čez glavo dovolj , ima pa kljub temu to pot (torej /sd card/). Če dam tja ne dela
- da res ni problem v sd kartici, sem se prepričala tudi včeraj, ko sem si razstavila telefon in iz tam kartico dala v tablico. Normalno jo je prepoznalo, tako da tu ni problem. Vendar certifikatov tudi tam ni našlo
- SandroBb kolikor vidim dela le na Gingerbreadu, imela nekaj časa na telefonu in mi je delalo, vendar me moti, ker ima lahko le en certifikat naenkrat. Če jih imaš več, moraš vsakič na novo inštalirati pravega, kar pomeni, da moraš imeti .pfx datoteke nonstop shrannjene na telefonu, kar mi pa ne diši preveč.
- Kar me najbolj potre je to, da ljudje govorijo, da jim prepozna certifikate - Honeycomb ima v nastavitvah opcijo nalaganja in shranjevanja certifikatov, in sicer, da morajo biti v .pfx obliki (to imam). Zakaj potem meni ne najde?

I

Izbrisan uporabnik #488

"Kitajec" je doma.

Zadeva deluje iz škatle, gps signal je našel takoj (dodatna antena je poleg) in iGO tudi dela (na max res. ki jo zaenkrat podpira iGO, to je 960x xxx).

Angry birds tudi delajo, pa facebook in ostala navlaka, ki je že gori.