Android tablice

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.495
7.010
113
Kaj zdaj misliš z računom - izstavljen nanj ali model ki je prodajal je zraven dal še račun, da lahko uveljavlja garancijo. Da vem, o čem se pogovarjamo.

Tretja opcija poleg xooma in transformerja je še iconia za 50€ manj od ostalih dveh. Nekaj mi pravi, da bi bil najbolj smotern nakup pa še standard usb ima, vendar mi pa na pogled tako ne vleče. Ne vem sploh, kaj izbrati...

Glede transformer prime - anni ga ima v katalogu za 680€. Toliko o ceni...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Ne ne, ni račun izstavljen na kolega temveč na osebo ki je podaljšala naročnino in TAB-a vzela ven iz akcije... Zraven račun ter poštemplan garancijski list...

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
655
113
No voljo je že prva ICS tablica in to za 99$:
http://www.androidpolice.com/2...-available-now/

The 7-inch tablet is equipped with a 1GHz single-core MIPS-based XBurst CPU, and has the features we've all come to expect from a modern tablet, including Wi-Fi, Bluetooth, dual cameras, HDMI out, and microSD card slot.

Andy Rubin o njej pravi:

I’m thrilled to see the entrance of MIPS-Based Android 4.0 tablets into the market. Low cost, high performance tablets are a big win for mobile consumers and a strong illustration of how Android’s openness drives innovation and competition for the benefit of consumers around the world.

Uradna stran:
http://www.ainovo.com/

2011-12-05-10h14_14_thumb.png

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
655
113
Še vedno je to samo 143€ z ddv vred.
Meni se to zdi zelo ok cena, seveda bo pa treba počakati na prve reviewe, da vidimo ali je uporabna ali samo poceni.

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Če je ta tablet Ainol Novo7 Basic, potem je že par mesecev na voljo v raznih kitajskih trgovinah - tudi na youtube je ogromno filmčkov, laufajo gor 3.2. Ni slaba zadeva, je pa vseeno procesor morda malo počasen.

Boljša zadeva je recimo Ainol Novo7 Advanced, ki je par € dražji - http://tabletrepublic.com/foru...st%5D-108.html

Treba pa je vedeti, da so pri teh kitajskih tablicah skoraj po pravilu (so izjeme tudi pri kitajcih z ips) zasloni zelo povprečni, če že ne kar slabi. Slaba resolucija - sploh pri 7", vidni koti, barve,... Če te to ne moti (praktično edini res večji minus), potem kar pogumno z nakupom... Ainol Novo7 Advanced bo zgleda imel tudi dosti podpore v obliki custom romov...

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
No ja ravno poceni pa tudi ni pri nas : "The Transformer Prime will be available in both “Amethyst Gray” or “Champagne Gold” with the 32GB version running for $500 and the 64GB priced at $600. The dock can be purchased separately for $150."

Se pravi 32GB komplet z tipkovnico dobiš v USA za 650$, kar je tam 485€, tile pri nas ga imajo pa za 680€, pa še to je kao neka akcija, drugače je 750€.

dominic

Pripravnik
18. okt 2009
191
0
16
42
ce bi iskal taksen odgovor, bi za mnenje vprasal mojege 2 leti starega sina...rabim malo bolj konstruktiven odgovor...ce ti smrdi no name firma me boli patak...meni je vazno da je pod samo fasado dokaj dobro racunalo...tegra 2, a9 dual cpu, 512/512 ram/rom...android 3.2 in ostali crap ki ga je zasledit na drugih tablicah...

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik mimika pravi:
No ja ravno poceni pa tudi ni pri nas : "The Transformer Prime will be available in both “Amethyst Gray” or “Champagne Gold” with the 32GB version running for $500 and the 64GB priced at $600. The dock can be purchased separately for $150."

Se pravi 32GB komplet z tipkovnico dobiš v USA za 650$, kar je tam 485€, tile pri nas ga imajo pa za 680€, pa še to je kao neka akcija, drugače je 750€.

Carina. + prevod navodil v slo in ostali EU bullshiti.